5ος και 6ος γύρος στο «Σπύρος Μπίκος»

Συνεχίστηκε το κύπελλο «Σπύρος Μπίκος» με τον 5ο και τον 6ο γύρο. Η πρώτη ομάδα του Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας γνώρισε την ήττα από τον Α.Σ. Παπάγου με 4-2 και κατάφερε να κερδίσει τον Αργοναύτη Κορινθίας με 3,5-2,5. Στο εντός έδρας αγώνα με τον Παπάγου νίκησε ο Αλέξανδρος Κουσκούτης τον Κώστα Ζενέλη και η Αλεξάνδρα Τερζιδάκη τον αγέρωχο Μιχάλη Καλοσκάμπη. Δεν τα κατάφεραν ο Σπύρος Λούρης με τον Γεράσιμο Παναγιωτακόπουλο, ο Κωνσταντίνος Ράγιος με τον Βασίλη Παπασημακόπουλο, ο Νίκος Κουρσάρης με τον Γιώργο Μαυρικάκη και ο Γιώργος Μάντζος με τον Αναστάσιο Οικονόμου.

Στον επόμενο γύρο στο Περιστέρι η ομάδα κέρδισε τον Αργοναύτη Κορινθίας με νίκες του Σπύρου Σβερκούνου επί της Ελένης Φράγκου, του Γιώργου Μάντζου επί του Νίκου Ψαρρού, του Άγγελου Μαξιλάρη επί του Δημήτρη Κοντολάμπρου και την ισοπαλία του Αλέξανδρου Κουσκούτη με τον Κωνσταντίνο Αναγνωστόπουλο. Δεν τα κατάφεραν ο Σπύρος Λούρης με την Ζωή Ιορδανίδου και ο Σταμάτης Πέππας με την Δανάη Κοκόση.

Η δεύτερη ομάδα αγωνίστηκε στον 6ο γύρο εκτός έδρας με την πρώτη ομάδα της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας και έχασε με 5,5-2,5. Νίκησαν οι Μιχάλης Γεωργίου και Παναγιώτης Σιφωνιός, ισοπαλία έφερε ο Γιάννης Μακράκης ενώ δεν τα κατάφεραν οι Κωνσταντίνος Γεωργίου, Χρήστος Θεοδοσίου, Κωνσταντίνος Κοντούλης, Νικόλας Πρεβεζάνος και Κωνσταντίνος Ντιός.

Στον τελευταίο γύρο της διοργάνωσης οι ομάδες της Ελευσίνας αγωνίζονται και πάλι εκτός έδρας. Η πρώτη ομάδα με την Εστία Νέας Σμύρνης και η δεύτερη με την Ένωση Αρμενίων Αθλητών.

Δείτε Επίσης

Εκδήλωση παρουσίασης του συλλόγου στα πλαίσια των Αισχυλείων 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του Συλλόγου μας του οποίου τα μέλη και …

Ο ΣΜΣ Ελευσίνας στα Αισχύλεια

Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου τα μέλη του ΣΜΣ Ελευσίνας θα βρίσκονται στο Παλαιό Ελαιουργείο πριν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *