4ος γύρος στα ομαδικά νεανικά

Στον τέταρτο γύρο των ομαδικών νεανικών κυπέλλων ο Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας Α’ στο κύπελλο κάτω των 14 ετών με τους Αλέξανδρο Κουσκούτη, Άγγελο Μαξιλάρη, Κωνσταντίνο Γεωργίου και Σταμάτη Πέππα ξεπέρασε εύκολα και το εμπόδιο της Ε.Ε.Σ. Κορυδαλλού Α’ με 4-0. Στον επόμενο και τελευταίο γύρο η ομάδα θα αγωνιστεί στην Πετρούπολη με την πρώτη ομάδα του Α.Σ.Ο.Π. Δίας και με νίκη έχει σοβαρές πιθανότητες για μια θέση στην τριάδα της διοργάνωσης.

Ο Σ.Μ.Σ Ελευσίνας Β’ έχασε με 1-3 από την ομάδα του Σ.Ο. Περιστερίου Β’. Νίκησε ο Λευτέρης Χατζησταύρου ενώ δεν τα κατάφεραν οι Χάρης Λίτσας, Λευτέρης Μαυρομάτης και Γιάννης Καπράνας. Στον τελευταίο γύρο θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Α.Σ.Ο.Π. Δίας ΣΤ’. Αντίθετα ο Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας Γ’ νίκησε εκτός έδρας το Σ.Ο. Καλλιθέας με 3,5-1,5. Νίκησαν οι Κωνσταντίνος Κοντούλης, Παναγιώτης Σιφωνιός, Χρήστος Ορφανέας και ισοπαλία έφερε  η Άννα Γαλάτη. Στον επόμενο γύρο η ομάδα θα υποδεχτεί το Σ.Ο. Περιστερίου Β και με νίκη θα έχει ένα καλό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία.

Στο κύπελλο κάτω των 10 ετών με οι πιτσιρικάδες μας έχασαν 2,5-1,5 από το Σ.Ο. Παγκρατίου. Νίκησε ο Απόστολος Τζινιέρης, έφερε ισοπαλία ο Σπύρος Χαρτοφύλακας και δεν τα κατάφεραν οι Νεοκλής Τζινιέρης και Μαρίνα Γκίκα. Στον επόμενο γύρο η ομάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Σ.Ο. Νέας Φιαδέλφειας..

Δείτε Επίσης

Εκδήλωση παρουσίασης του συλλόγου στα πλαίσια των Αισχυλείων 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του Συλλόγου μας του οποίου τα μέλη και …

Ο ΣΜΣ Ελευσίνας στα Αισχύλεια

Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου τα μέλη του ΣΜΣ Ελευσίνας θα βρίσκονται στο Παλαιό Ελαιουργείο πριν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *