3ος και 4ος γύρος στα νεανικά ομαδικά κύπελλα

Συνεχίστηκαν τα νεανικά ομαδικά κύπελλα με τον τρίτο και τέταρτο γύρο όπου οι ομάδες του Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας παρουσιάστηκαν με αρκετές ελλείψεις και τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα. Στο πρώτο γκρουπ του κυπέλλου κάτω των 14 ετών ο Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας Α’ γνώρισε την ήττα με 3,5-0,5 από το πολύ δυνατό σύνολο της Σκακιστικής Επικοινωνίας και απομακρύνθηκε από τις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας. Ο Αλέξανδρος Κουσκούτης έχασε από τον “κακό του δαίμονα” Χρήστο Αλεξιάδη, ο Άγγελος Μαξιλάρης από τον Νίκο Καρούσο, ο Σταμάτης Πέππας από τον Αναστάση Καρούσο και ισοπαλία έφερε ο Νικόλας Πρεβεζάνος με τον Μαρίνο Πετρογιαννόπουλο. Στον επόμενο γύρο η ομάδα νίκησε το ΔΗΚΕΠ Άνω Λιοσίων με 3-1. Νίκησε ο Αλέξανδρος Κουσκούτης, ο Νικόλας Πρεβεζάνος και ο Κωνσταντίνος Κοντούλης ενώ δεν τα κατάφερε ο Σταμάτης Πέππας. Στον πέμπτο και τελευταίο γύρο η ομάδα της Ελευσίνας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ομάδα της Σκακιστικής Άνοιξης.

Στο γκρουπ Β ο Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας Β΄ έχασε στον τρίτο γύρο από το Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας Β’ με 2,5-1,5 με νίκη του Κωνσταντίνου Κοντούλη, ισοπαλία του Κωνσταντίνου Γεωργίου και ήττες του Μιχάλη Γεωργίου και του Χάρη Λίτσα. Στον τέταρτο γύρο η ομάδα δεν μπόρεσε να συγκροτηθεί για να ταξιδέψει στου Παπάγου και έχασε άνευ αγώνος από την Αίγλη Παπάγου Β’. Ο Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας Γ’ στον τρίτο γύρο έχασε 2-1,5 λόγω της μιας κενής θέσης στη σύνθεσή του από τη ομάδα του Α.Σ.Ο.Π. Δίας με νίκες του Γιάννη Μακράκη και του Κωνσταντίνου Ντιός και ήττα του Παναγιώτη Σιφωνιού. Στον τέταρτο γύρο η ομάδα ήρθε ισόπαλη με το Ζήνων Γλυφάδα Β’ με νίκες του Γιάννη Μακράκη και του Παναγιώτη Σιφωνιού και ήττες του Κωνσταντίνου Καλλιγέρη και του Απόστολου Τζινιέρη. Στον τελευταίο γύρο ο Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας Β’ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Σ.Ο. Περιστερίου Β ενώ ο Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας Γ’ δεν θα αγωνιστεί.

Στο κύπελλο κάτω των 10 ετών η ομάδα του Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας έφερε ισοπαλία στο Κορωπί με τη ομώνυμη ομάδα με νίκες του Βασίλη Μαξιλάρη και του Γιώργου Γκίκα και ήττες της Άννα Γαλάτη και της Μαρίνας Γκίκα που πήρε το βάπτισμα του πυρός σε ομαδική διοργάνωση. Στον τέταρτο γύρο η ομάδα γνώρισε την πρώτη της ήττα από τον Α.Ο. Τρεις Αστέρες με 3-1 με νίκη του Γιώργου Γκίκα και ήττες των Άννα Γαλάτη, Νεοκλή Τζινιέρη και Μαρίνας Γκίκα. Στον τελευταίο γύρο οι πιτσιρικάδες της Ελευσίνας θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την ομάδα του Σ.Ο.Χαλανδρίου.

Δείτε Επίσης

Εκδήλωση παρουσίασης του συλλόγου στα πλαίσια των Αισχυλείων 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του Συλλόγου μας του οποίου τα μέλη και …

Ο ΣΜΣ Ελευσίνας στα Αισχύλεια

Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου τα μέλη του ΣΜΣ Ελευσίνας θα βρίσκονται στο Παλαιό Ελαιουργείο πριν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *