Τρίτος ο Αλέξανδρος

Άλλη μια καλή εμφάνιση για τον κορυφαίο νεαρό σκακιστή του Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας Αλέξανδρο Κουσκούτη που πρόσφατα «πάτησε» το σκαλοπάτι των 2.000 βαθμών στη διεθνή αξιολόγηση. Στα ατομικά νεανικά πρωταθλήματα Αττικής, που διεξήχθηκαν στην Αθήνα με διοργανωτές τον Α.Ο. Τρεις Αστέρες και την Ε.Σ.Σ.Ν.Α., ο Αλέξανδρος στην κατηγορία κάτω των 14 ετών βγήκε τρίτος ανάμεσα σε 54 αγωνιζόμενους με 5,5 στα 7. Ταυτόχρονα κέρδισε άξια για μια ακόμα φορά την πρόκρισή του για τα πανελλήνια ατομικά πρωταθλήματα που και φέτος θα διοργανωθούν στο Ρίο.

Σημαντική και η επιτυχία της ελευσίνιας σκακίστριας του Α.Σ.Ο. Δίας Πετρούπολης Αναστασίας Ηλία που τερμάτισε δεύτερη ανάμεσα σε 33 αγωνιζόμενες στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 10 ετών με 6 στα 7 και επίσης προκρίθηκε στα πανελλήνια. Καλή εμφάνιση και από τον Κωνσταντίνο Τσουκαλά  που με τα «χρώματα» της Σκακιστικής Άνοιξης τερμάτισε ένατος ανάμεσα σε 92 αγωνιζόμενους στην κατηγορία κάτω των 12 ετών με 5 στα 7.

Στην ίδια διοργάνωση συμμετείχαν και άλλοι πέντε νεαροί σκακιστές από την Ελευσίνα, ενώ πολλοί δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν. Ο 6χρονος Σπύρος Χαρτοφύλακας στην κατηγορία κάτω των 8 ετών με 4 στα 7 τερμάτισε 21ος ανάμεσα σε 55 αγωνιζόμενους. Ο Παναγιώτης Σιφωνιός και ο Σταμάτης Πέππας πέτυχαν 3,5 στα 7 στην κατηγορία κάτω των 14 ετών. Επίσης η Μαρίνα Γκίκα 3 στα 7 στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 8 ετών και ο Γιώργος Γκίκας 2 στα 7 στην κατηγορία κάτω των 12 ετών.

Δείτε Επίσης

Εκδήλωση παρουσίασης του συλλόγου στα πλαίσια των Αισχυλείων 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του Συλλόγου μας του οποίου τα μέλη και …

Ο ΣΜΣ Ελευσίνας στα Αισχύλεια

Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου τα μέλη του ΣΜΣ Ελευσίνας θα βρίσκονται στο Παλαιό Ελαιουργείο πριν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *