Τρίτος γύρος των ομαδικών

Συνεχίστηκαν με τους αγώνες του τρίτου γύρου οι ομαδικές διοργανώσεις της Ε.Σ.Σ.Ν.Α.. Στο πρωτάθλημα παίδων (κάτω των 16 ετών) ο Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας πέτυχε μια άνετη νίκη στα Βριλήσσια επί του Απόλλωνα με 6-0. Νίκησαν οι Αλέξανδρος Κουσκούτης, Κωνσταντίνος Γεωργίου, Κωνσταντίνος Κοντούλης, Μιχάλης Γεωργίου, Άννα Γαλάτη και Παναγιώτης Σιφωνιός. Στον επόμενο γύρο η ομάδα θα αντιμετωπίσει στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ..

Στο πρωτάθλημα παμπαίδων (κάτω των 12 ετών) η ομάδα της Ελευσίνας έχασε από τον Πειραϊκό με 4-2. Οι γιοί του δασκάλου μας Δημήτρη Αλεξάκη, Γιώργος και Δημήτρης, χάρισαν τη νίκη στην ομάδα του Πειραιά νικώντας τους Κωνσταντίνο Τσουκαλά και Σταμάτη Πέππα. Νίκησαν οι Άγγελος Μαξιλάρης και Βασίλης Μαξιλάρης ενώ δεν τα κατάφεραν οι Γιώργος Γκίκας και Μαρίνα Γκίκα. Στον επόμενο γύρο η ομάδα θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον ΑΜΕΣ Νέας Ερυθραίας.

Στο κύπελλο «Σπύρος Μπίκος» και στο πρώτο γκρουπ η πρώτη ομάδα της Ελευσίνας κέρδισε άνευ αγώνος με 6-0 το Σ.Ο. Αμπελοκήπων που δεν προσήλθε. Στον επόμενο γύρο θα υποδεχτεί τον Πανελλήνιο Γ.Σ.. Η δεύτερη ομάδα έδωσε ένα ακόμα δύσκολο αγώνα παίζοντας και με μια σκακιέρα κενή με την πρώτη ομάδα του Σ.Ο. Παγκρατίου και έχασε 6-2. Κέρδισαν οι Κωνσταντίνος Ράγιος και Νίκος Κουρσάρης ενώ δεν τα κατάφεραν οι Σπύρος Λούρης, Γιώργος Μάντζος, Χρήστος Θεοδοσίου, Γιάννης Μακράκης και Κωνσταντίνος Ντιός. Στους επόμενους δύο γύρους η ομάδα της Ελευσίνας δεν θα αγωνιστεί λόγω πολλών υποχρεώσεων των μικρών σκακιστών της.

Δείτε Επίσης

Εκδήλωση παρουσίασης του συλλόγου στα πλαίσια των Αισχυλείων 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του Συλλόγου μας του οποίου τα μέλη και …

Ο ΣΜΣ Ελευσίνας στα Αισχύλεια

Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου τα μέλη του ΣΜΣ Ελευσίνας θα βρίσκονται στο Παλαιό Ελαιουργείο πριν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *