Το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου!

Η φετινή αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε με τη διοργάνωση του πρωταθλήματος παίδων-κορασίδων και του πρωταθλήματος juniors κάτω των 8 ετών. Με εξαμελή σύνθεση στο παίδων-κορασίδων ο Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας κατέλαβε την 13η θέση ανάμεσα σε 29 ομάδες με τρεις νίκες και τρεις ήττες. Αγωνίστηκαν οι Αλέξανδρος Κουσκούτης, Σταμάτης Πέππας, Άγγελος Μαξιλάρης, Χριστίνα Τσαβαρή, Άννα Γαλάτη, Αποστόλης Τζινιέρης,  Νεοκλής Τζινιέρης, Ασημίνα Λάσκου, Σπύρος Χαρτοφύλακας και Μαρίνα Γκίκα. Στο πρωτάθλημα juniors (κάτω των 8 ετών) ο Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας με τους Βασίλη Μαξιλάρη, Σπύρο Χαρτοφύλακα και Μαρίνα Γκίκα πέτυχε τρεις νίκες και δύο ήττες και πήρε την 9η θέση ανάμεσα σε 33 ομάδες. Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Σ.Ο. Αιγάλεω.

Οι διοργανώσεις συνεχίστηκαν με το κύπελλο Σπύρος Μπίκος, το πρωτάθλημα παίδων και το πρωτάθλημα παμπαίδων Στο κύπελλο «Σπύρος Μπίκος» και στο πρώτο γκρουπ  ομάδα του Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας έφερε τρεις νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Τα τελευταία παιχνίδια του με την ομάδα της Ελευσίνας έδωσε ο επί τέσσερα χρόνια αρχηγός της ομάδας Στάθης Γαζής, που για το 2015 θα αγωνιστεί με την Φ.Ο.Ν. Επικοινωνία Ηρακλείου. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Σπύρος Λούρης, Αλεξάνδρα Τερζιδάκη, Κωνσταντίνος Ράγιος, Νίκος Κουρσάρης, Παναγιώτης Λίτσας, Γιώργος Μονοχολιάς, Παναγιώτης Σιφωνιός, Γιώργος Μάντζος, Κωνσταντίνος Κοντούλης και Γιάννης Μακράκης.

Στο πρωτάθλημα παίδων (κάτω των 16 ετών) αγωνίστηκαν οι Αλέξανδρος Κουσκούτης, Άγγελος Μαξιλάρης, Κωνσταντίνος Γεωργίου, Παναγιώτης Σιφωνιός, Σταμάτης Πέππας, Κωνσταντίνος Κοντούλης, Χριστίνα Τσαβαρή και Γιάννης Μακράκης. Η ομάδα με 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα κατάφερε ανάμεσα σε 20 ομάδες να προκριθεί στο final8 της διοργάνωσης όπου πήρε την 6η θέση με ήττα από το Αιγάλεω, νίκη επί του Χαλανδρίου και ήττα από το Φυσιολάτρη. Στο πρωτάθλημα παμπαίδων (κάτω των 12 ετών) αγωνίστηκαν οι Άγγελος Μαξιλάρης, Άννα Γαλάτη, Νεοκλής Τζινιέρης, Απόστολος Τζινιέρης, Γιώργος Γκίκας, Βασίλης Μαξιλάρης, Μαρίνα Γκίκα,  Γιάννης Καπράνας και Σπύρος Χαρτοφύλακας.Δείτε Επίσης

Εκδήλωση παρουσίασης του συλλόγου στα πλαίσια των Αισχυλείων 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του Συλλόγου μας του οποίου τα μέλη και …

Ο ΣΜΣ Ελευσίνας στα Αισχύλεια

Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου τα μέλη του ΣΜΣ Ελευσίνας θα βρίσκονται στο Παλαιό Ελαιουργείο πριν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *