Ομαδικά Νεανικά Πρωταθλήματα

Τελείωσαν τα ομαδικά νεανικά πρωταθλήματα με μία νίκη και μια ήττα για τις δύο ομάδες του Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας. Η ομάδα στο πρωτάθλημα κάτω των 12 ετών κέρδισε το Σ.Ο. Αιγάλεω με 3,5-2,5. Νίκησαν οι Σταμάτης Πέππας, Βασίλης Μαξιλάρης και Άννα Γαλάτη. Ισοπαλία έφερε ο Άγγελος Μαξιλάρης και δεν τα κατάφεραν οι Κωνσταντίνος Τσουκαλάς και Γιώργος Γκίκας.
Η ομάδα στο πρωτάθλημα κάτω των 16 ετών παρά την απουσία του Αλέξανδρου Κουσκούτη έδειξε και πάλι μεγάλη μαχητικότητα και έχασε 3,5-2,5 από το δυνατό σύνολο του Α.Σ. Λαυρίου. Νίκησαν οι Παναγιώτης Σιφωνιός και Χρήστος Ορφανέας, ισοπαλία έφερε ο Μιχάλης Γεωργίου ενώ δεν τα κατάφεραν οι Κωνσταντίνος Γεωργίου, Χριστίνα Τσαβαρή και Κωνσταντίνος Κοντούλης.
Και δύο ομάδες του Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας πέτυχαν από δύο νίκες στους πέντε γύρους των διοργανώσεων. Αγωνίστηκαν συνολικά είκοσι παιδιά της Ελευσίνας. Στο πρωτάθλημα κάτω των 16 ο Αλέξανδρος Κουσκούτης (1,5/3), ο Κωνσταντίνος Γεωργίου (1/5), η Χριστίνα Τσαβαρή (1/3), ο Κωνσταντίνος Κοντούλης (3/5), ο Παναγιώτης Σιφωνιός (3/3), ο Νικόλας Πρεβεζάνος (1,5/2), ο Μιχάλης Γεωργίου (1,5/3), ο Γιάννης Μακράκης (1/2), ο Χρήστος Ορφανέας (1/1), η Άννα Γαλάτη (1/1) και ο Κωνσταντίνος Ντιός (/1).
Στο πρωτάθλημα κάτω των 12 ο Κωνσταντίνος Τσουκαλάς (1/4), ο Σταμάτης Πέππας (3,5/5), ο Άγγελος Μαξιλάρης (4,5/5), ο Βασίλης Μαξιλάρης (3/5), η Άννα Γαλάτη (2/4), ο Γιώργος Γκίκας (1/3) ενώ από μία συμμετοχή είχαν ο Θοδωρής Τρωαδίτης, η Μαρίνα Γκίκα, ο Απόστολος Τζινιέρης και ο Νεοκλής Τζινιέρης.

Δείτε Επίσης

Εκδήλωση παρουσίασης του συλλόγου στα πλαίσια των Αισχυλείων 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του Συλλόγου μας του οποίου τα μέλη και …

Ο ΣΜΣ Ελευσίνας στα Αισχύλεια

Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου τα μέλη του ΣΜΣ Ελευσίνας θα βρίσκονται στο Παλαιό Ελαιουργείο πριν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *