Τελείωσε το εσωτερικό πρωτάθλημα

Το Σάββατο 7 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η τέταρτη και τελευταία συνάντηση του εσωτερικού πρωταθλήματος αγώνων ράπιντ του Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας.  Πολλοί μαθητές του συλλόγου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για να γιορτάσουν αγωνιστικά αλλά και με παγωτά και χυμούς το κλείσιμο των μαθημάτων.

Στους αγώνες 5 γύρων και στην κατηγορία των «μεγάλων» νίκησε ο Κωνσταντίνος Τσουκαλάς με 5 στα 5. Δεύτερος ο Νικόλας Πρεβεζάνος που παρότι έχει χάσει την θέρμη του για το σκάκι δεν ξεχνάει την «τέχνη» του ενώ την τρίτη θέση πήρε ο Άγγελος Μαξιλάρης. Στους «μικρούς» νίκησε ο Δημήτρης Πετρακάλιας, με δεύτερο τον Βασίλη Μαξιλάρη και τρίτο τον Απόστολο Τζινιέρη. Καλύτερο κορίτσι ανάμεσα από έξι συμμετοχές αναδείχθηκε η Μαρίνα Γκίκα.

Στην συνολική κατάταξη μετά από τις τέσσερις συναντήσεις τα δύο κύπελλα πήγαν στα αδέλφια Μαξιλάρη. Στους «μεγάλους» ο Άγγελος συγκέντρωσε 20 βαθμούς. Ακολούθησαν ο Κωνσταντίνος Τσουκαλάς με 17β. και ο Λευτέρης Χατζησταύρου με 11β.. Στους «μικρούς» ο Βασίλης μάζεψε 23 βαθμούς. Ακολούθησαν ο Δημήτρης Πετρακάλιας με 13 βαθμούς και ο Σπύρος Χαρτοφύλακας με 12 βαθμούς.

Η εκδήλωση έκλεισε με τις απονομές και με τις ευχές όλων για καλό καλοκαίρι και καλή επάνοδο τον Σεπτέμβρη.

Δείτε Επίσης

Τουρνουά στα Μέγαρα

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάρων “ο Θέογνις” διοργανώνει και φέτος σκακιστικούς αγώνες για μικρούς και μεγάλους παίκτες ανεξαρτήτως αγωνιστικής εμπειρίας, …

Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής 2018

Τα Ατομικά Πρωταθλήματα Αττικής για παιδιά μέχρι 16 ετών θα διεξαχθούν από Τρίτη 10 Απριλίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *