Τελείωσε το «Αττικής Φιλίας»

Τελείωσε το κύπελλο «Αττικής Φιλίας» όπου ο Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας συμμετείχε με τρεις ομάδες. Στον τελευταίο γύρο η πρώτη ομάδα στο πρώτο γκρουπ της διοργάνωσης ηττήθηκε με 5-1 από την πρώτη ομάδα της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου. Ο Νίκος Κουρσάρης πέτυχε σημαντική νίκη απέναντι στον Βασίλη Φράγκο. Δεν τα κατάφεραν οι Σπύρος Λούρης, Γιώργος Μονοχολιάς, Χρήστος Θεοδοσίου, Γιώργος Μάντζος και Σταμάτης Πέππας απέναντι στους Γιάννη Σταθόπουλο, Δημήτρη Κατωπόδη, Γιάννη Κατωπόδη, Αθανασία Χρυσόγελου και Ελένη Κόκοτα. Η ομάδα με τέσσερις νίκες και τρεις ήττες τερμάτισε 10η ανάμεσα σε 36 ομάδες.

Στο Β’ γκρουπ ο Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας Β κέρδισε εκτός έδρας τον Σ.Ο. Χαλανδρίου Γ με 5-1. Νίκησαν οι Κωνσταντίνος Γεωργίου, Κωνσταντίνος Κοντούλης, Παναγιώτης Σιφωνιός, Λευτέρης Χατζησταύρου και Χρήστος Ορφανέας, ενώ δεν τα κατάφερε ο Μιχάλης Γεωργίου . Η ομάδα με 4 νίκες, 2 ήττες και ένα αγώνα λιγότερο τερμάτισε στην 7η θέση ανάμεσα σε 20 ομάδες. Στην ίδια διοργάνωση ο Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας Γ τερμάτισε 14ος με 2 νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες όπου στην τελευταία αγωνιστική κέρδισε άνευ αγώνος τον Σ.Κ. Ιλιού Β.

Συνολικά με τις τρεις ομάδες της Ελευσίνας αγωνίστηκαν 25 σκακιστές. Ο Σπύρος Λούρης (3/5),  Σπύρος Σβερκούνος (4,5/5), ο Νίκος Κουρσάρης (3,5/5), ο Γιώργος Μονοχολιάς (/1), ο Άρης Πολίτης (1/2),ο Γιώργος Μάντζος (1/5), ο Χρήστος Θεοδοσίου (0,5/5), ο Σταμάτης Πέππας (2,5/6), ο Κωνσταντίνος Γεωργίου (2,5/5), ο Κωνσταντίνος Κοντούλης (3/5), ο Παναγιώτης Σιφωνιός (3/5), ο Λευτέρης Χατζησταύρου (3,5/5), ο Γιάννης Μακράκης (3/4), ο Μιχάλης Γεωργίου (/2), ο Χρήστος Ορφανέας (2/3), ο Κωνσταντίνος Ντιός (2/3), ο Νικόλας Πρεβεζάνος (0,5/1), ο Γιώργος Γκαμηλιάρης (1/1), ο Βασίλης Μαξιλάρης (2/5), ο Γιώργος Γκίκας (2/5), ο Νεοκλής Τζινιέρης (2/4), ο Απόστολος Τζινιέρης (1/3), ο Γιάννης Καπράνας (3/5), ο Λευτέρης Μαυρομάτης (1/4) και η Μαρίνα Γκίκα (/2).

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στην σελίδα μας στο instagram

Δείτε Επίσης

Εκδήλωση παρουσίασης του συλλόγου στα πλαίσια των Αισχυλείων 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του Συλλόγου μας του οποίου τα μέλη και …

Ο ΣΜΣ Ελευσίνας στα Αισχύλεια

Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου τα μέλη του ΣΜΣ Ελευσίνας θα βρίσκονται στο Παλαιό Ελαιουργείο πριν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *