Τελείωσε με ισοπαλίες το Μπίκος

Τελείωσε το κύπελλο «Σπύρος Μπίκος» με τις δύο ομάδες της Ελευσίνας να φέρνουν ισοπαλίες στις εκτός έδρα αναμετρήσεις τους. Η πρώτη ομάδα ήρθε 3-3 με την πρώτη ομάδα της Εστίας Νέας Σμύρνης. Κέρδισε ο Αλέξανδρος Κουσκούτης τον Γιώργο Χατζησταυρή, ο Κωνσταντίνος Ράγιος τον Αλέξανδρο Θεοχάρη και ο Γιώργος Μάντζος τον Κωνσταντίνο Θεοχάρη. Δεν τα κατάφεραν ο Σπύρος Λούρης με τον Μιχάλη Ρούση, ο Νίκος Κουρσάρης με τον Κυριάκο Ζαμίτ και ο Σταμάτης Πέππας με τον Σταύρο Αθανασόπουλο.

Η δεύτερη ομάδα έφερε 4-4 με την Σύλλογο Αρμενίων Αθλητών. Νίκησαν οι Χρήστος Θεοδοσίου, Μιχάλης Γεωργίου, Γιάννης Μακράκης και Νικόλας Πρεβεζάνος. Δεν τα κατάφεραν οι Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, Κωνσταντίνος Γεωργίου, Κωνσταντίνος Κοντούλης και Γιώργος Γκαμηλιάρης.

Οι πρώτη ομάδα έφερε τρεις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες ενώ η δεύτερη ομάδα στους πέντε αγώνες που συμμετείχε έφερε μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Συμμετείχαν συνολικά 24 σκακιστές του Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας. Ο FM Στάθης Γαζής (/2), ο Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος (0,5/1), ο Αλέξανδρος Κουσκούτης (4,5/5 !!!), ο Σπύρος Λούρης (1,5/7), ο Σπύρος Σβερκούνος (2/4), η Αλεξάνδρα Τερζιδάκη (1/2), ο Κωνσταντίνος Ράγιος (3,5/6), ο Νίκος Κουρσάρης (2,5/5), ο Γιώργος Μονοχολιάς (1/1), ο Κωνσταντίνος Μονοχολιάς (1/1), ο Γιώργος Μάντζος (3/7), ο Κωνσταντίνος Τσουκαλάς (/2), ο Σταμάτης Πέππας (1/3), ο Άγγελος Μαξιλάρης (1/1), ο Κωνσταντίνος Γεωργίου (1/4), ο Χρήστος Θεοδοσίου (1,5/4), ο Κωνσταντίνος Κοντούλης (/3), ο Μιχάλης Γεωργίου (2,5/3), ο Παναγιώτης Σιφωνιός (2/3), ο Γιάννης Μακράκης (1,5/3), ο Νικόλας Πρεβεζάνος (1/3), ο Κωνσταντίνος Ντιός (/2), ο Γιώργος Γκαμηλιάρης (0,5/2) και ο Γιώργος Γκίκας (/1).

Δείτε Επίσης

Εκδήλωση παρουσίασης του συλλόγου στα πλαίσια των Αισχυλείων 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του Συλλόγου μας του οποίου τα μέλη και …

Ο ΣΜΣ Ελευσίνας στα Αισχύλεια

Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου τα μέλη του ΣΜΣ Ελευσίνας θα βρίσκονται στο Παλαιό Ελαιουργείο πριν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *