Τελείωσαν με νίκες στα ομαδικά νεανικά κύπελλα

Τελείωσαν τα ομαδικά νεανικά κύπελλα Αττικής κάτω των 10 και κάτω των 14 ετών. Στον πέμπτο και τελευταίο γύρο οι ομάδες της Ελευσίνας πέτυχαν μόνο νίκες και μάλιστα εκτός έδρας.

Συγκεκριμένα στο πρώτο γκρουπ του κυπέλλου κάτω των 14 ετών ο Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας Α κέρδισε με 3-1 την Σκακιστική Άνοιξη (Φραγκίσκος Τσίρος-Αλέξανδρος Κουσκούτης ισοπαλία, Γιώργος Ανδρομέδας-‘Αγγελος Μαξιλάρης ισοπαλία, Σπύρος Σιδέρης-Νίκος Πρεβεζάνος 0-1 και Γιώργος Χουχούλης-Κωνσταντίνος Κοντούλης 0-1).  Η ομάδα της Ελευσίνας με 3 νίκες, μία ισοπαλία κα μία ήττα τερμάτισε στην όγδοη θέση της βαθμολογίας ανάμεσα από 35 ομάδες.

Στο δεύτερο γκρουπ της διοργάνωσης ο Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας Β κέρδισε με 3-1 τον Σ.Ο. Περιστερίου Β. Νίκησαν οι Κωνσταντίνος Γεωργίου, Μιχάλης Γεωργίου και Παναγιώτης Σιφωνιός ενώ δεν τα κατάφερε ο Γιάννης Μακράκης. Ο Σ.Μ.Σ Ελευσίνας Γ είχε ζητήσει εξαίρεση λόγω αδυναμίας συμπλήρωσης της ομάδας και έτσι δεν αγωνίστηκε. Στην τελική κατάταξη οι ομάδες κατέλαβαν την 22η και την 26η θέση ανάμεσα σε 37 ομάδες πετυχαίνοντας 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Στο κύπελλο κάτω των 10 ετών η ομάδα του Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας έκλεισε τη διοργάνωση με νίκη επί του Σ.Ο. Χαλανδρίου με 2,5-1,5. Νίκησαν ο Βασίλης Μαξιλάρης και ο Γιώργος Γκίκας, ισοπαλία έφερε η Άννα Γαλάτη και δεν τα κατάφερε η Μαρίνα Γκίκα. Οι πιτσιρικάδες της Ελευσίνας με 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα τερμάτισαν στη 12η θέση ανάμεσα σε 23 ομάδες.

 

    Συνολικά στα ομαδικά νεανικά κύπελλα Αττικής αγωνίστηκαν με τις τέσσερις ομάδες του Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας 21 σκακιστές. Συγκεκριμένα οι Αλέξανδρος Κουσκούτης (3,5/5), Άγγελος Μαξιλάρης (0,5/4), Σταμάτης Πέππας (0,5/4), Νίκος Πρεβαζάνος (4,5/5),  Κωνσταντίνος Γεωργίου (3,5/4), Κωνσταντίνος Κοντούλης (4,5/5), Κωνσταντίνος Τσουκαλάς (1/1), Γιάννης Μακράκης (3/5), Μιχάλης Γεωργίου (2/4), Γιάννης Παπαδημητρίου (1/2), Βασίλης Μαξιλάρης (4/4), Άννα Γαλάτη (0,5/5), Φωτεινή Αντωνίου (0/1), Κωνσταντίνος Καλλιγέρης (0/1), Απόστολος Τζινιέρης (1/3), Νεοκλής Τζινιέρης (2/3) και Χάρης Λίτσας (0/1), ενώ το βάπτισμα του πυρός σε ομαδικές διοργανώσεις πήραν με επιτυχία οι Γιώργος Γκίκας (4/4), Παναγιώτης Σιφωνιός (4/5), Κωνσταντίνος Ντιός (2/3) και τις πρώτες εμπειρίες της πήρε η 7χρονη Μαρίνα Γκίκα (0/3).

Δείτε Επίσης

Εκδήλωση παρουσίασης του συλλόγου στα πλαίσια των Αισχυλείων 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του Συλλόγου μας του οποίου τα μέλη και …

Ο ΣΜΣ Ελευσίνας στα Αισχύλεια

Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου τα μέλη του ΣΜΣ Ελευσίνας θα βρίσκονται στο Παλαιό Ελαιουργείο πριν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *