Τελείωσαν και τα πανελλήνια σχολικά στην Ερέτρια

Τελείωσαν τα πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα, ομαδικά και ατομικά, που πραγματοποιήθηκαν στην Ερέτρια 27-29 Απριλίου με τη συμμετοχή επτά μαθητών από σχολεία του Δήμου Ελευσίνας.

Στο ομαδικό πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα συμμετείχε το 4ο Δημοτικό Ελευσίνας και οι τέσσερις μαθητές του προσπάθησαν για το καλύτερο. Πέτυχαν δύο νίκες, μία ισοπαλία και έχασαν σε τρεις αγώνες. Συμμετείχαν οι Κωνσταντίνος Τσουκαλάς (με 4,5/6), ο Λευτέρης Χατζησταύρου (με 3/6), η Άννα Γαλάτη (με 3/6) και ο Χάρης Λίτσας (με 0,5/6). Έτσι η ομάδα τερμάτισε στην 29η θέση ανάμεσα σε 46 σχολεία από όλη την Ελλάδα.

Στα ατομικά πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα συμμετείχαν η Άννα Γαλάτη από το 4ο Δημοτικό Ελευσίνας (με 5/9 όπου βγήκε και 6ο κορίτσι στην Ελλάδα στην κατηγορία της Δ΄ τάξης), ο Νικόλας Πρεβεζάνος από το 2ο Γυμνάσιο Ελευσίνας (με 5/9 στην κατηγορία της Β΄τάξης), ο Κωνσταντίνος Τσουκαλάς από το 4ο Δημοτικό Ελευσίνας (με 4,5/9 στην κατηγορία της Ε΄τάξης), η Αναστασία Ηλία από το 9ο Δημοτικό Ελευσίνας (με 4,5/9 στην κατηγορία της Γ΄τάξης), ο Σταμάτης Πέππας από το 1ο Δημοτικό Μαγούλας (με 4/9 στην κατηγορία της ΣΤ΄τάξης), ο Λευτέρης Χατζησταύρου από το 4ο Δημοτικό Ελευσίνας (με 4/9 στην κατηγορία της Δ΄τάξης) και ο Χαράλαμπος Λίτσας από το 4ο Δημοτικό Ελευσίνας (με 3/9 στην κατηγορία της Ε΄τάξης).

Δείτε Επίσης

Εκδήλωση παρουσίασης του συλλόγου στα πλαίσια των Αισχυλείων 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του Συλλόγου μας του οποίου τα μέλη και …

Ο ΣΜΣ Ελευσίνας στα Αισχύλεια

Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου τα μέλη του ΣΜΣ Ελευσίνας θα βρίσκονται στο Παλαιό Ελαιουργείο πριν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *