Τέταρτος γύρος στα ομαδικά

Στον τέταρτο γύρο του κυπέλλου «Σπύρος Μπίκος» η πρώτη ομάδα του Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας πέτυχε ευρεία νίκη επί του Πανελλήνιου Γ.Σ. με 5-1 και έφτασε τις δύο νίκες. Νίκησαν ο Σπύρος Λούρης τον Πέτρο Κολυβά, ο Αλέξανδρος Κουσκούτης την Μυρσίνη Λυμπέρτου, ο Κωνσταντίνος Ράγιος τον Απόστολο Διατσίντο, Νίκος Κουρσάρης την Μαριέτα Μουρούτη, ο Γιώργος Μάντζος τον μικρό Άρη Κουράκη ενώ δεν τα κατάφερε ο Σπύρος Σβερκούνος με τον Χαράλαμπο Κόκκορη. Τον επόμενο γύρο  ομάδα θα φιλοξενήσει την πρώτη ομάδα του Α.Σ. Παπάγου.

Στο πρωτάθλημα παίδων ο Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας χωρίς τον αρχηγό Αλέξανδρο Κουσκούτη και με κενή μία σκακιέρα έκανε πολύ καλή εμφάνιση και έχασε οριακά από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με 3,5-2,5. Νίκησαν οι Κωνσταντίνος Κοντούλης και Παναγιώτης Σιφωνιός, ισοπαλία έφερε ο Νικόλας Πρεβεζάνος ενώ δεν τα κατάφεραν ο Κωνσταντίνος Γεωργίου και ο Μιχάλης Γεωργίου. Στον επόμενο και τελευταίο γύρο η ομάδα θα φιλοξενήσει το πολύ δυνατό σύνολο του Α.Σ. Λαυρίου.

Στο πρωτάθλημα παμπαίδων η ομάδα της Ελευσίνας, μάλλον απρόσμενα, ηττήθηκε εκτός έδρας από την ΑΜΕΣ Νέας Ερυθραίας με 4-2. Νίκησαν στις δύο πρώτες σκακιέρες ο Σταμάτης Πέππας και ο Άγγελος Μαξιλάρης ενώ δεν τα κατάφεραν οι Βασίλης Μαξιλάρης, Άννα Γαλάτη, Νεοκλής Τζινιέρης και Απόστολος Τζινιέρης. Στον επόμενο και τελευταίο γύρο η ομάδα θα φιλοξενήσει το Σ.Ο. Αιγάλεω.

Δείτε Επίσης

Εκδήλωση παρουσίασης του συλλόγου στα πλαίσια των Αισχυλείων 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του Συλλόγου μας του οποίου τα μέλη και …

Ο ΣΜΣ Ελευσίνας στα Αισχύλεια

Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου τα μέλη του ΣΜΣ Ελευσίνας θα βρίσκονται στο Παλαιό Ελαιουργείο πριν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *