ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΙΚΗΣ

Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016 με ώρα έναρξης αγώνων στις 10π.μ. θα πραγματοποιηθούν τα ατομικά σχολικά πρωταθλήματα σκάκι της Δυτικής Αττικής. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο 4ο Γυμνάσιο Ζωφριάς (Πιττακού & Πυθαγόρα). Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να έχουν προσέλθει στο χώρο αγώνων και να έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους το αργότερο μέχρι τις 9.30. Οι μαθητές που θα δηλώσουν συμμετοχή μετά τις 9.30 θα αγωνιστούν από το 2ο γύρο. Οι μαθητές και μαθήτριες θα αγωνιστούν σε ένα όμιλο για κάθε τάξη, με Ελβετικό Σύστημα επτά (7) γύρων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές των Δημόσιων και Ιδιωτικών Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων των Δήμων Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας, Μεγαρέων και Φυλής. Επίσης στους αγώνες μπορούν να συμμετέχουν και παιδιά που φοιτούν σε σχολεία εκτός Δήμου Φυλής με την προϋπόθεση ότι είναι εγγεγραμμένα μέλη με αγωνιστική δραστηριότητα στα τοπικά σκακιστικά σωματεία. Η τελετή λήξης και απονομή των επάθλων θα γίνει την ίδια ημέρα στις 14.30 αμέσως μετά από τους αγώνες στον ίδιο χώρο όπου θα βραβευθούν με μετάλλια (χρυσά, αργυρά, χάλκινα) οι πρώτοι και οι πρώτες κάθε ομίλου και κάθε τάξης και ο πρώτος χωρίς elo, ενώ θα υπάρχει και ομαδική βαθμολογία σχολείων, όπου θα βραβευθούν με αναμνηστική πλακέτα το πρώτο σχολείο κάθε ομίλου, καθώς επίσης με κύπελλο το σχολείο με τη μεγαλύτερη συμμετοχή . Θα υπάρξει ενημέρωση για το ποσοστό των παιδιών που προκρίνονται για την τελική φάση του νομού Αττικής μετά τον 3ο γύρο .

Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 με ώρα έναρξης αγώνων στις 10π.μ. θα πραγματοποιηθεί το ομαδικό σχολικό πρωτάθλημα σκάκι της Δυτικής Αττικής. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο 4ο Γυμνάσιο Ζωφριάς (Πιττακού & Πυθαγόρα). Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να έχουν προσέλθει στο χώρο αγώνων και να έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους το αργότερο μέχρι τις 9.30. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Δημοτικά Σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής [Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα-Ειδυλλία, Μέγαρα, Φυλή] με μία (1) ή δύο (2) ομάδες.

Οι συνθέσεις των ομάδων θα είναι τετραμελείς (4μελείς), ανεξαρτήτως τάξης. Στις τρεις (3) πρώτες σκακιέρες μπορούν να αγωνίζονται αγόρια ή κορίτσια, στην τέταρτη (4η) σκακιέρα πρέπει να αγωνίζεται υποχρεωτικά κορίτσι. Ο χρόνος σκέψης ορίζεται σε 15’ για κάθε παίκτη για ολόκληρη την παρτίδα. Θα βραβευτούν με κύπελλα οι τρεις (3) πρώτες ομάδες. Θα βραβευτούν με μετάλλια οι παίκτες των τριών (3) πρώτων ομάδων (μέχρι έξι (6) παίκτες). Θα υπάρξει ενημέρωση για το ποσοστό των ομάδων που προκρίνονται μετά τον 4ο γύρο.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο email: siaperaschessclub@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 6987100387 (Αγραπίδης Θεόδωρος). Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές και την ημέρα των αγώνων από 8.30 μέχρι και 9.30 στην γραμματεία των αγώνων εντός του σχολείου. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: κος Αγραπίδης Θεόδωρος 6987100387, κα Κωβαίου Ευαγγελία 6977349267 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.trsiaperaschessclub.blogspot.gr

Δείτε Επίσης

Εκδήλωση παρουσίασης του συλλόγου στα πλαίσια των Αισχυλείων 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του Συλλόγου μας του οποίου τα μέλη και …

Ο ΣΜΣ Ελευσίνας στα Αισχύλεια

Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου τα μέλη του ΣΜΣ Ελευσίνας θα βρίσκονται στο Παλαιό Ελαιουργείο πριν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *