Σχολικά πρωταθλήματα Δυτικής Αττικής

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 8 Μαρτίου τα Ατομικά Σχολικά πρωταθλήματα Σκάκι Δυτικής Αττικής στο 4ο Γυμνάσιο της Ζωφριάς με διοργανωτές την Ε.Σ.Σ.Ν.Α., το Σκακιστικό Σύλλογο «Τριαντάφυλλος Σιαπέρας» και το Δήμο Φυλής. Παρά τα όποια οργανωτικά προβλήματα, οι αγώνες διεξήχθησαν με 130 μαθητές Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της περιφέρειας Δυτικής Αττικής.

Από τα σχολεία του Δήμου Ελευσίνας διακρίθηκαν και προκρίθηκαν στα ατομικά σχολικά πρωταθλήματα Αττικής που θα γίνουν την Κυριακή 23 Μαρτίου, ο Κωνσταντίνος Τσουκαλάς από το 4ο Δημοτικό που κατέκτησε την πρώτη θέση στη ΣΤ΄ Δημοτικού, ο Λευτέρης Χατζησταύρου από το 4ο Δημοτικό που κατέκτησε την τρίτη θέση στην Ε’ Δημοτικού και η Μαρίνα Γκίκα από το 1ο Δημοτικό Μαγούλας που αναδείχθηκε καλύτερο κορίτσι στη Β΄ Δημοτικού. Επίσης, εντυπωσίασε ο μαθητής του Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας Σπύρος Χαρτοφύλακας από το 5ο νηπιαγωγείο Μεγάρων που κατέκτησε την πρώτη θέση στα νήπια.

Υπενθυμίζουμε ότι την πρόκρισή τους στα πρωταθλήματα Αττικής έχουν κερδίσει με βάση την περσινή τους κατάταξη οι Άγγελος και Βασίλης Μαξιλάρης από το 3ο Δημοτικό Ελευσίνας και η Αναστασία Ηλία από το 9ο Δημοτικό Ελευσίνας. Επίσης, η συμμετοχή στα Λύκεια είναι ελεύθερη όπου θα συμμετέχει η Χριστίνα Τσαβαρή από το 1ο Λύκειο Ελευσίνας

Στον ίδιο χώρο το Σάββατο 15 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το ομαδικό σχολικό πρωτάθλημα Δυτικής Αττικής με τη συμμετοχή δεκατεσσάρων ομάδων τετραμελούς σύνθεσης.

Από το Δήμο Ελευσίνας διακρίθηκε το 4ο Δημοτικό που κατέκτησε την τρίτη θέση και κέρδισε την πρόκρισή του στο ομαδικό σχολικό πρωτάθλημα Αττικής που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαρτίου, συνεχίζοντας την δεκαετή παράδοση του σχολείου στο σκάκι.
Την ομάδα αποτελούσαν οι Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, Λευτέρης Χατζησταύρου, Χάρης Λίτσας και Άννα Γαλάτη και αναπληρωματικοί οι Μαίρη Γαλάτη και Βαγγέλης Μαυράκης. Τις δύο πρώτες θέσεις κέρδισαν οι δύο ομάδες του 11ου Δημοτικού Ασπροπύργου που οι μαθητές του έκλεψαν τις εντυπώσεις τόσο στο ομαδικό όσο και στα ατομικά πρωταθλήματα.

Δείτε τα αποτελέσματα και τις προκρίσεις των ατομικών πρωταθλημάτων εδώ.

Δείτε τα αποτελέσματα και τις προκρίσεις του ομαδικού πρωταθλήματος εδώ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

 

Δείτε Επίσης

Εκδήλωση παρουσίασης του συλλόγου στα πλαίσια των Αισχυλείων 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του Συλλόγου μας του οποίου τα μέλη και …

Ο ΣΜΣ Ελευσίνας στα Αισχύλεια

Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου τα μέλη του ΣΜΣ Ελευσίνας θα βρίσκονται στο Παλαιό Ελαιουργείο πριν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *