Πρωταθλητής Αττικής και πάλι ο Σπύρος!

Ο Σπύρος Χαρτοφύλακας το 2014 ανακηρύχτηκε πρωταθλητής Αττικής στα νήπια στο σχολικό πρωτάθλημα και άφησε μηνύματα για το μέλλον του. Φέτος κατέκτησε και πάλι την πρώτη θέση στο σχολικό πρωτάθλημα Αττικής ανάμεσα σε 59 μαθητές της Α’ Δημοτικού. Πέτυχε το απόλυτο με 7 στα 7 και φυσικά την πρόκρισή του για το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ερέτρια με πολλές προσδοκίες για μια ακόμη διάκριση. Ο μικρός μαθητής από τα Μέγαρα και μετά από μια χρονιά που μετείχε σε πολλές σκακιστικές διοργανώσεις, και ατομικές αλλά και στα ομαδικά με τον Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας, έχει αποδείξει ότι έχει και παρόν και μέλλον. Την αγάπη του για το σκάκι την στηρίζουν με πολύ διάθεση οι γονείς του Νίκος και Ελισάβετ που τους αναλογεί μεγάλο μέρος της επιτυχίας του. Παρόλο που η περιοχή των Μεγάρων που διαμένουν δεν προσφέρεται για εύκολες μετακινήσεις, οι γονείς του Σπύρου έχουν στόχο να στηρίξουν την προσπάθεια του και το κάνουν με αγάπη και χαρά. Ευχόμαστε στον ίδιο να συνεχίζει με την ίδια όρεξη και φυσικά στους γονείς του με το ίδιο κουράγιο.

Επιτυχία για μια ακόμη φορά και για την ελευσίνια μαθήτρια του 9ου Δημοτικού σχολείου Ηλία Αναστασία που αγωνίζεται με την ΠΣ Περιστερίου. Κατέκτησε την πρώτη θέση (11η στη γενική κατάταξη) μεταξύ των κοριτσιών της Ε΄ Δημοτικού. Εκτός από το χρυσό μετάλλιο κέρδισε και την πρόκρισή της για το πανελλήνιο ατομικό πρωτάθλημα με πολλές ελπίδες διάκρισης. Δεν θα συμμετέχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παρόλο που κέρδισε το δικαίωμα της πρόκρισης ο Άγγελος Μαξιλάρης του 1ου Γυμνασίου Ελευσίνας που με την ήττα στον τελευταίο αγώνα έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην εξάδα των νικητών της Α’ Γυμνασίου.

Μεγάλη επιτυχία και για τον «δικό» μας Αλέξανδρο Ρούτση. Ο Αλέξανδρος που έκανε τα πρώτα του σκακιστικά βήματα στον Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας και πλέον διαμένει στην Αθήνα κατέκτησε την τρίτη θέση στη δύσκολη κατηγορία των μαθητών Λυκείου και θα συμμετέχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Συμμετείχαν ακόμα από σχολεία του Δήμου Ελευσίνας στο σχολικό πρωτάθλημα Αττικής, που πραγματοποιήθηκε στο The Mall στα πλαίσια των εκδηλώσεων της chessnale2015, και προσπάθησαν για το καλύτερο οι Σοφία Σαρίδη (3ο Ελευσίνας), Βασίλης Μαξιλάρης (3ο Ελευσίνας), Σωτήρης Κόλλιας (2ο Ελευσίνας), Μαρίνα Γκίκα (1ο Μαγούλας), Μαρία Τερέζα Βακονδίου (1ο Μαγούλας) και Γιάννης Καπράνας (1ο Μαγούλας) ενώ στο ομαδικό πρωτάθλημα συμμετείχε με ελλείψεις το 3ο Δημοτικό Ελευσίνας.

Ευχόμαστε στα παιδιά που θα συμμετέχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καλή τύχη.

Δείτε Επίσης

Εκδήλωση παρουσίασης του συλλόγου στα πλαίσια των Αισχυλείων 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του Συλλόγου μας του οποίου τα μέλη και …

Ο ΣΜΣ Ελευσίνας στα Αισχύλεια

Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου τα μέλη του ΣΜΣ Ελευσίνας θα βρίσκονται στο Παλαιό Ελαιουργείο πριν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *