Πρωταθλητές Αττικής ο Σπύρος και ο Αλέξανδρος

Για ακόμα μία φορά ο Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας είδε έναν παίκτη του στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου των ατομικών νεανικών πρωταθλημάτων Αττικής.
Ο λόγος για τον συνήθη ύποπτο, Σπύρο Χαρτοφύλακα. Ο Σπύρος τα τελευταία χρόνια με την απόδοσή του, έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην ελίτ τόσο του παναττικού όσο και του πανελλήνιου σκακιού στην κατηγορία του, κάτι που επιβεβαίωσε και φέτος κερδίζοντας την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα παμπαίδων (Ο10) Αττικής. Το ίδιο είχε πετύχει και πέρσι στην κατηγορία κάτω των 8 ετών , ωστόσο φέτος τα πράγματα ήταν δυσκολότερα, καθώς ο Σπύρος ήταν από τους μικρούς της κατηγορίας και το επίπεδο του ανταγωνισμού ήταν σαφώς αυξημένο. Αυτό αποδείχθηκε και από το τελικό αποτέλεσμα αφού στην πρώτη θέση ισοβάθμησαν 6! αθλητές με τον Σπύρο τελικά να κατακτά την πρώτη θέση μετά την άρση των κριτηρίων ισοβαθμίας.

Πρωταθλητής όμως αναδείχθηκε και ο Αλέξανδρος Κουσκούτης στην κατηγορία των εφήβων κάτω των 18 ετών. Ο Αλέξανδρος που προέρχεται και αυτός από τις ακαδημίες του Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας ( τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται δανεικός στην ομάδα του Φυσιολάτρη Νίκαιας, κατακτώντας μία πρώτη και μία δεύτερη θέση στο ομαδικό πρωτάθλημα Ά Εθνικής) συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις στα πανελλήνια νεανικά τερματίζοντας στην δεύτερη θέση.

Ο Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας εύχεται στους δύο αθλητές, που αποτελούν παράδειγμα μίμησης για τα μικρότερα παιδιά του συλλόγου μας, ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον πάντα με υγεία.

Δείτε Επίσης

Τουρνουά στα Μέγαρα

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάρων “ο Θέογνις” διοργανώνει και φέτος σκακιστικούς αγώνες για μικρούς και μεγάλους παίκτες ανεξαρτήτως αγωνιστικής εμπειρίας, …

Σχολικά Πρωταθλήματα Δυτικής Αττικής

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν τα σχολικά πρωταθλήματα δυτικής Αττικής στα Μέγαρα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *