Πρωτάθλημα παίδων και παμπαίδων

Ξεκίνησε εμβόλιμα το πρωτάθλημα παίδων (έως 16 ετών) και το πρωτάθλημα παμπαίδων (έως 12 ετών), εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος παίδων-κορασίδων λόγω της συμμετοχής ελλήνων σκακιστών στα πανευρωπαϊκά νεανικά ατομικά πρωταθλήματα στην πόλη Μπούντβα στο Μαυροβούνιο. Στον πρώτο γύρο και οι δύο ομάδες που εκπροσώπησαν τον Σ.Μ.Σ.Ελευσίνας γνώρισαν εντός έδρας ήττες, τις οποίες ανταπόδωσαν στον δεύτερο γύρο.

Συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα παίδων η ομάδα της Ελευσίνας γνώρισε βαριά ήττα από τον Ζήνωνα Γλυφάδας με 6-0. Ο αρχηγός Αλέξανδρος Κουσκούτης, ο Κωνσταντίνος Γεωργίου, η Χριστίνα Τσαβαρή, ο Κωνσταντίνος Κοντούλης, ο Γιάννης Μακράκης και ο Κωνσταντίνος Ντιός ηττήθηκαν από τους Ηλία Ροϊνό, Σωτήρη Τσουπτσή, Παναγιώτη Παπαδόπουλο, Κωνσταντίνο Μουρογιάννη, Φωτεινή Παπαγεωργίου και Νίκο Γεροντή. Στον δεύτερο γύρο η ομάδα νίκησε με 4,5-1,5 τον Πανελλήνιο Γ.Σ. με νίκες της Χριστίνας Τσαβαρή επί της Μαρίας Δούνη, του Κωνσταντίνου Κοντούλη επί του Αλέξανδρου Πίσσια, του Γιάννη Μακράκη επί του Κοσμά Νομικού και του Νικόλα Πρεβεζάνου επί του Οδυσσέα Κούρου. Ισοπαλία έφερε ο Αλέξανδρος Κουσκούτης με τον Αχιλλέα Κούρο ενώ δεν τα κατάφερε ο Κωνσταντίνος Γεωργίου με την Ασπασία Δούνη.

Στο πρωτάθλημα παμπαίδων και στον πρώτο γύρο η ομαδα γνώρισε ήττα από τον Α.Σ.Ο. «Δίας» Πετρούπολης με 4,5-1,5. Νίκησε ο Άγγελος Μαξιλάρης τον Κωνσταντίνο Θεοδοσόπουλο. Ισοπαλία έφερε ο Σταμάτης Πέππας με τον Λουκά Μαντζακούρα και ηττήθηκαν οι Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, Βασίλης Μαξιλάρης, Άννα Γαλάτη και ο Θοδωρής Τρωδίτης στο ντεμπούτο του από τους Σταύρο Αμπελακιώτη, Πέτρο Παπαδόπουλο, Γιάννη Κοντοπανάγο και Χριστίνα Θεοδοσοπούλου.  Στον δεύτερο γύρο η ομάδα με τους Κωνσταντίνο Τσουκαλά, Σταμάτη Πέππα, Άγγελο Μαξιλάρη, Βασίλη Μαξιλάρη, Άννα Γαλάτη και Γιώργο Γκίκα κέρδισε εκτός έδρας την Α.Ο. Λεόντειος με 6-0.

Δείτε Επίσης

Εκδήλωση παρουσίασης του συλλόγου στα πλαίσια των Αισχυλείων 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του Συλλόγου μας του οποίου τα μέλη και …

Ο ΣΜΣ Ελευσίνας στα Αισχύλεια

Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου τα μέλη του ΣΜΣ Ελευσίνας θα βρίσκονται στο Παλαιό Ελαιουργείο πριν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *