Πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα

Πραγματοποιήθηκαν στην Ερέτρια τα πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα 2014 στα οποία δόθηκε η ευκαιρία σε 5 μαθητές του 4ου Δημοτικού Ελευσίνας να συμμετέχουν και στο ομαδικό και στο ατομικό. Στο ομαδικό με το Χάρη Λίτσα στη πρώτη σκακιέρα να αντιμετωπίζει τους δυνατούς αντιπάλους, ο Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, ο Λευτέρης Χατζησταύρου και η Άννα Γαλάτη έφεραν το 4ο Δημοτικό στην 15η θέση ανάμεσα σε 41 σχολεία με 3 νίκες και 1 ισοπαλία σε έξι αγώνες.

Στο ατομικό πρωτάθλημα και στην κατηγορία της ΣΤ’ Δημοτικού ο Κωνσταντίνος Τσουκαλάς πέτυχε 5,5 στα 9, όπως και ο Λευτέρης Χατζησταύρου στην κατηγορία της Ε’ Δημοτικού ενώ στην ίδια κατηγορία η Άννα Γαλάτη πέτυχε 4 στα 9. Πρώτη συμμετοχή και σημαντική εμπειρία για την Μαίρη Γαλάτη στην Α’ Δημοτικού ενώ ο Χάρης Λίτσας συμμετείχε σε έξι αγώνες στη ΣΤ Δημοτικού.

Επιτυχημένη η παρουσία του πρωταθλητή Αττικής στα νήπια Σπύρου Χαρτοφύλακα από το 5ο Νηπιαγωγείο Μεγάρων και σκακιστή του Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας. Ο Σπύρος είχε την ατυχία και από κάποιες παρανοήσεις συμμετείχε σε 7 από τους 9 αγώνες και με 5,5 βαθμούς τερμάτισε στην 10η θέση και στερήθηκε την ευκαιρία για μια καλύτερη πανελλήνια διάκριση. Απέδειξε όμως για μια ακόμη φορά ότι το μέλλον του ανήκει.

Δείτε Επίσης

Εκδήλωση παρουσίασης του συλλόγου στα πλαίσια των Αισχυλείων 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του Συλλόγου μας του οποίου τα μέλη και …

Ο ΣΜΣ Ελευσίνας στα Αισχύλεια

Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου τα μέλη του ΣΜΣ Ελευσίνας θα βρίσκονται στο Παλαιό Ελαιουργείο πριν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *