Ο Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας στο Ρίο

Ο Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας για δεύτερη φορά στην ιστορία του θα συμμετέχει στη τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος της Α΄ εθνικής κατηγορίας. Την συμμετοχή του στην κορυφαία ομαδική διοργάνωση στην Ελλάδα κέρδισε κατακτώντας τον Μάρτιο την τρίτη θέση στον προκριματικό όμιλο της Ε.Σ.Σ.Ν.Α.. Οι αγώνες πραγματοποιούνται στο Ρίο Αχαΐας από 28 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου. Οι σκακιστές της ομάδας θα έχουν την χαρά και την ευκαιρία να αγωνιστούν ανάμεσα στις 32 καλύτερες ομάδες της χώρας και ταυτόχρονα να βρεθούν ανάμεσα σε σπουδαίους αλλοδαπούς και κοινοτικούς σκακιστές.

Η ομάδα της Ελευσίνας δεν μπόρεσε να έχει κάποια αγωνιστική ενίσχυση και έτσι θα κατεβαίνει στους αγώνες με μια αμιγώς ελληνική σύνθεση, αυτήν που κέρδισε και την πρόκριση. Η αρχική κατάταξη την φέρνει στην 25η θέση και φαντάζει δύσκολο να καταφέρει να μπει στην πρώτη εικοσάδα που εξασφαλίζει την συμμετοχή στην τελική φάση το καλοκαίρι του 2015 χωρίς να χρειαστεί να αγωνιστεί σε προκριματικό όμιλο. Όμως οι σκακιστές μας με κέφι και καλή διάθεση και χωρίς άγχος θα αγωνιστούν για το καλύτερο.

Χορηγός της ομάδας είναι η εταιρεία SIME ΕΠΕ της Ελένης Ζαφείρη και του Νώτη Ζαφείρη, που είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου. Η εταιρεία θα καλύψει ένα μέρος από το μεγάλο κόστος της συμμετοχής στη διοργάνωση. Τα υπόλοιπα χρήματα καλύπτονται από το ταμείο του συλλόγου αλλά και από την οικονομική ενίσχυση των γονιών των παιδιών που συμμετέχουν.

Δείτε Επίσης

Εκδήλωση παρουσίασης του συλλόγου στα πλαίσια των Αισχυλείων 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του Συλλόγου μας του οποίου τα μέλη και …

Ο ΣΜΣ Ελευσίνας στα Αισχύλεια

Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου τα μέλη του ΣΜΣ Ελευσίνας θα βρίσκονται στο Παλαιό Ελαιουργείο πριν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *