Ο Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας στο Αττικής Φιλίας!

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ομαδική διοργάνωση του 2025 για τον Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας. Ο σύλλογος της Ελευσίνας, απαλλαγμένος από το άγχος της συμμετοχής στον Προκριματικό Όμιλο της Α΄ Εθνικής κατηγορίας, λόγω της επιτυχίας της το περσινό καλοκαίρι στο Ρίο όπου κέρδισε την απευθείας συμμετοχή στη φετινή τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, αγωνίστηκε με δύο ομάδες στο κύπελλο Αττικής Φιλίας. Το βαρύ πυροβολικό της ομάδας Χριστοδούλου Π., Κωστόπουλος Β., Παναγιωτόπουλος Αλ. και Σούκος Κ. δεν συμμετείχαν και έτσι οι υπόλοιποι σκακιστές είχαν την ευκαιρία να δώσουν δυνατά παιχνίδια στο πρώτο γκρουπ της διοργάνωσης.

Ευχάριστη αίσθηση άφησε το γεγονός ότι στην πρώτη σκακιέρα καθόταν ο 15χρονος Αλέξανδρος Κουσκούτης με βάση τους βαθμούς αξιολόγησης των παιχτών. Συμμετείχαν 17 σκακιστές μας κάθε ηλικίας : Αλέξανδρος Κουσκούτης (3/6), Σπύρος Λούρης (4/7), Κωνσταντίνος Ράγιος (4,5/5), Νίκος Κουρσάρης (4/7), Λίτσας Παναγιώτης (1/1), Γιώργος Μονοχολιάς, Άγγελος Μαξιλάρης (2/3), Παναγιώτης Σιφωνιός (5/7), Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, Κωνσταντίνος Γεωργίου, Γιώργος Μάντζος, Κωνσταντίνος Κοντούλης (3,5/5), Σπύρος Χαρτοφύλακας, Χριστίνα Τσαβαρή, Γιάννης Καπράνας, Γιώργος Γκίκας και Γιάννης Μακράκης.

Μετά τα ατομικά νεανικά πρωταθλήματα που θα πραγματοποιηθούν 14 με 19 Απριλίου, θα ξεκινήσουν οι επόμενες ομαδικές διοργανώσεις.

Δείτε Επίσης

Εκδήλωση παρουσίασης του συλλόγου στα πλαίσια των Αισχυλείων 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του Συλλόγου μας του οποίου τα μέλη και …

Ο ΣΜΣ Ελευσίνας στα Αισχύλεια

Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου τα μέλη του ΣΜΣ Ελευσίνας θα βρίσκονται στο Παλαιό Ελαιουργείο πριν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *