Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ

Η Ελευσίνα είναι μια πόλη ιδιαίτερη και αυτό γιατί είναι συγχρόνως αρχαία και σύγχρονη. Είναι ένα πρόσφορο «ταμείο» συμβόλων και σημείων που συνθέτουν ένα φιλοσοφικό καμβά.

      Η διαφορετική αντίληψη του χρόνου, οι αργοί ρυθμοί της ζωής, το έντονο μυθολογικό υπαρξιακό στοιχείο σε συνάρτηση με το φυσικό τοπίο, οδηγούσαν κύρια στην πνευματικότητα και όχι στον υλισμό. Είναι ένας τόπος πνευματικού συμβολισμού που περιέχει όλα εκείνα τα νοήματα που ξεπερνούν τις εφήμερες και επιφανειακές διαδικασίες που σβήνουν τόσο εύκολα όσο και ανάβουν. Αποτελούν μια παρακαταθήκη άφθονων συμβολισμών πνευματικού περιεχομένου, στην οποία εμείς οι νεώτεροι θα πρέπει  να εγκύψουμε αν θέλουμε να συμβάλλουμε στην πνευματική διάσωση και την ροή του παρόντος και του μέλλοντος.

      Σε αυτή την πόλη, γονείς και πολίτες της Ελευσίνας με μοναδικό κίνητρο την προσπάθειά μας και θέλοντας να επενδύσουμε τόσο στην δημιουργική όσο και στην πνευματική απασχόληση των παιδιών μας, ιδιαίτερα στις «δύσκολες» και «ανήσυχες» μέρες που ζούμε, δημιουργήσαμε τον ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ.

      Το κίνητρό μας, η πόλη μας και τα παιδιά μας, μας έδωσε τη δύναμη και την ευχαρίστηση για τη γέννησή του.

  

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας μετά τις εκλογές στις 5-2-2017

Πρόεδρος :

Νέζης Μελέτιος
Γραμματέας :Καμακάρη Κατερίνα
Ταμίας :Λίτσας Παναγιώτης

Αντιπρόεδρος :

Ράγιος Κωνσταντίνος
Μέλη :Κυριαζής Αλέξανδρος
Νέζη Αντιγόνη
Τσαβαρή Χριστίνα
Αναπλ. Μέλη :Καφαντάρη Διονυσία
Τσαντίδης Γιώργος