• Στάθης Γαζής

  • Στάθης Γαζής

Νικητής του όπεν Ικαρίας ο Στάθης Γαζής

Με επτά νίκες και δύο ισοπαλίες ο FM Στάθης Γαζής κέρδισε το διεθνές τουρνουά Ικαρίας 2013. Συγκεκριμένα ο αρχηγός του Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας κέρδισε κατά σειρά την Ειρήνη Φραγκιαδάκη, τον Αλέξανδρο Ζερβογιάννη, τον Παύλο Χρυσοστομίδη, τον Τσέχο Jiri Croh, τον FM Χρύσανθο Πούντζα, τον Αλέξανδρο Ρηγόπουλο και τον Ρώσο Pavel Kiselev ενώ έκλεισε το τουρνουά με ισοπαλίες με τον Τσέχο GM Petr Velicka και με τον Δημήτρη Κανέλλο.

Ο Στάθης Γαζής τον Ιούνιο είχε ανακηρυχτεί δεύτερος στο 16ο διεθνές τουρνουά Ηρακλείου που ταυτόχρονα αποτελούσε και το Ανοιχτό Πρωτάθλημα Αττικής 2013.

Ακολουθεί απόσπασμα από το επίσημο site της διοργάνωσης στην Ικαρία.

   

    Μόνος πρώτος και αήττητος τερμάτισε ο Στάθης Γαζής στο 36ο Διεθνές Τουρνουά «Ίκαρος 2013»Ανοιχτό Πρωτάθλημα Αιγαίου. Συγκέντρωσε 8 βαθμούς σε 9 αγώνες (7 νίκες, 2 ισοπαλίες), μισό βαθμό μπροστά από τον Τσέχο γκραν μετρ Βέλιτσκα.

Στην τρίτη θέση ισοβάθμησαν με 7 βαθμούς ο Ουκρανός Νέστερ και οι Π. Χριστοδούλου, Δ. Κανέλλος (καλύτερος έφηβος), Π. Φρεντζάς, Κ. Ανάγνου. Πρώτες σκακίστριες αναδείχθηκαν η Ε. Κόντου, η Κ. Ανδρώνη και η Μ. Ουρόσεβιτς (Σερβία). Καλύτεροι  βετεράνοι (τους απονεμήθηκαν έπαθλα εις μνήμην του πρώτου Ικάριου υποψήφιου μετρ Μανώλη Σταυρινάδη), ο Χρ. Πούντζας, ο Ν. Σκαλκώτας και ο Τσέχος Μέλιχ. Πρώτες γυναίκες στην κατηγορία βετεράνων, η Ζ. Μουλά και η Αικ. Βαρσάμη. Αναλυτική βαθμολογία των 141 σκακιστών και σκακιστριών, εδώ

Δείτε Επίσης

Εκδήλωση παρουσίασης του συλλόγου στα πλαίσια των Αισχυλείων 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του Συλλόγου μας του οποίου τα μέλη και …

Ο ΣΜΣ Ελευσίνας στα Αισχύλεια

Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου τα μέλη του ΣΜΣ Ελευσίνας θα βρίσκονται στο Παλαιό Ελαιουργείο πριν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *