ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2016

Τον Φεβρουάριο ο Σκακιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ελευσίνας πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της πίτας για το 2016. Παρευρέθηκαν μέλη και φίλοι του συλλόγου και όλοι μαζί έδωσαν ευχές για τη συνέχιση της προσπάθειας για την ανάπτυξη του σκακιού στην πόλη μας μέσα από τις αντίξοες συνθήκες που βιώνουμε. Η μεγάλη επιτυχία της ομάδας της Ελευσίνας το προηγούμενο έτος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Α’ εθνικής κατηγορίας και οι ατομικές διακρίσεις των σκακιστών της, δίνουν το στίγμα και για τη νέα χρονιά. Παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς και οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Λινάρδος και Μπάμπης Ανδρώνης καθώς και ο Ταξιάρχης Φαρμάκης. Κοντά μας βρέθηκε και ο Χρήστος Ζυγούρης που δέχθηκε φέτος να βοηθήσει την ομάδα μας στο δύσκολο έργο της παραμονής στην Α’ Εθνική κατηγορία. Στο πανηγυρικό κλίμα συνέβαλαν και τα μεγάλης αξίας δώρα που κληρώθηκαν μετά από λαχειοφόρο αγορά για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου.

Στους αγώνες σκακιού ράπιντ για τους μικρούς φίλους του συλλόγου που προηγήθηκαν της εκδήλωσης συμμετείχαν σαράντα μαθητές και έδωσαν το ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον του συλλόγου. Για την ιστορία νικητές αναδείχθηκαν στο γκρουπ των «μεγάλων» ο Άγγελος Μαξιλάρης, ο Δημήτρης Ζυγούρης και η Άννα Γαλάτη ενώ βραβεύτηκαν τα τρία πρώτα κορίτσια Άννα Γαλάτη, Εμαλίδα  Μακρή και Μαρίνα Γκίκα. Στο γκρουπ των «μικρών» νικητές ήταν ο Ανδριανός Μακρής, η Ευγενία Πέππα και ο Μανώλης Φρονημάκης ενώ βραβεύτηκαν τα τρία πρώτα κορίτσια Ευγενία Πέππα, Θεοδώρα Καπλάνη και Καλλιόπη Καπλάνη.

Ευχαριστούμε τα μέλη του συλλόγου που βοήθησαν για την άρτια πραγματοποίηση στης εκδήλωσης.

Δείτε Επίσης

Τουρνουά στα Μέγαρα

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάρων “ο Θέογνις” διοργανώνει και φέτος σκακιστικούς αγώνες για μικρούς και μεγάλους παίκτες ανεξαρτήτως αγωνιστικής εμπειρίας, …

Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής 2018

Τα Ατομικά Πρωταθλήματα Αττικής για παιδιά μέχρι 16 ετών θα διεξαχθούν από Τρίτη 10 Απριλίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *