Κοπή πίτας και νέο Δ.Σ. !

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Σκακιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ελευσίνας για τη νέα χρονιά. Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο αντιπεριφερειάρχης  Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου που δήλωσε την στήριξή του στις προσπάθειες του Συλλόγου μας, ο Δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ελευσίνας Δημήτρης Λιάσκος και πολλοί φίλοι και μέλη του Συλλόγου.

Ο απερχόμενος πρόεδρος επί 8 χρόνια Δημήτρης Λίτσας, αφού έκανε μια σύντομη ανασκόπηση του έργου και των επιτυχιών του Συλλόγου, ευχαρίστησε κάνοντας ιδιαίτερες αναφορές τους συνεργάτες του αλλά κυρίως ευχαρίστησε τα παιδιά τα οποία ήταν η αφορμή να ασχοληθεί ενεργά με τον Σκακιστικό  Μορφωτικό Σύλλογο Ελευσίνας. Όπως δήλωσε το όνειρό του τα παιδιά των ακαδημιών να ενηλικιωθούν και να αναλάβουν διοικητικά καθήκοντα στον Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας που ανήκει πλέον στην Α΄ εθνική κατηγορία πραγματοποιήθηκε. Μαζί του αποχώρησε και το ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Ρένα Μάχλη που επί 10 χρόνια μέσα από τα καθήκοντα του ταμία προσέφερε τα μέγιστα. Και οι δύο θα παραμείνουν δίπλα στο Σύλλογο και στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο όπως και τα απερχόμενα μέλη Σπύρος Κοντούλης, Γιάννης Πέππας και Μίνα Βασιλέρη.

Στις εκλογές που ακλούθησαν εκλέχτηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που μετά την σύστασή του έχει ως εξής : Πρόεδρος ο Νίκος Μαξιλάρης. Γραμματέας ο Μάκης Γαλάτης. Ταμίας ο Παναγιώτης Λίτσας και αντιπρόεδρος ο Κωνσταντίνος Ράγιος. Τακτικά Μέλη η Κατερίνα Καμακάρη, ο Γιάννης Γκίκας και ο Λεωνίδας Λάσκος. Αναπληρωματικά Μέλη ο Δημήτρης Λιάσκος, ο Γιώργος Μάντζος, η Ελισάβετ Ρανάκη, η Αλεξάνδρα Τερζιδάκη και ο Αλέξανδρος Κυριαζής. Ο Παναγιώτης και ο Αλέξανδρος είναι δύο ακόμα παιδιά από τις ακαδημίες του Συλλόγου που αναλαμβάνουν διοικητικά καθήκοντα. Για την εξελεγκτική επιτροπή του συλλόγου εκλέχτηκαν οι Δημήτρης Λίτσας, Ρένα Μάχλη και Γιάννης Πέππας.

Πριν από την εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν αγώνες ράπιντ για τους μαθητές του Συλλόγου που παρά το κρύο συμμετείχαν 40 παιδιά χωρισμένα σε τρία ηλικιακά γκρουπ. Για τα αποτελέσματα των αγώνων που αποτελούν μέρος του εσωτερικού πρωταθλήματος θα υπάρξει νέα δημοσίευση.

Στα πλαίσια της ενίσχυσης του συλλόγου πραγματοποιήθηκε κλήρωση λαχνών όπου δόθηκαν ως δώρα ένα Tablet, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα GBS Route καθώς και άλλα πολλά. Ανάμεσά τους και βιβλία του συγγραφέα σκακιστή μας Σπύρου Λούρη που για μια ακόμη φορά μας τίμησε με την παρουσία του.

Ευχόμαστε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο καλή θητεία και επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Δείτε Επίσης

Τουρνουά στα Μέγαρα

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάρων “ο Θέογνις” διοργανώνει και φέτος σκακιστικούς αγώνες για μικρούς και μεγάλους παίκτες ανεξαρτήτως αγωνιστικής εμπειρίας, …

Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής 2018

Τα Ατομικά Πρωταθλήματα Αττικής για παιδιά μέχρι 16 ετών θα διεξαχθούν από Τρίτη 10 Απριλίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *