• Ο Δήμαρχος Γιώργος Τσουκαλάς

  • Ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Μαυρογιάνης

  • Ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Λινάρδος

  • Ο Αντιδήμαρχος Μπάμπης Ανδρώνης

  • Ο Δημήτρης Λιάσκος

  • Ο Παναγιώτης Ζαφείρης

  • Οι νικητές του Α’ γκρουπ

  • Οι νικητές του Β’ γκρουπ

  • Το μέλλον του συλλόγου

Η κοπή της πίτας

Πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πίτας του Σκακιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ελευσίνας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις αίθουσες του συλλόγου στο πρώην 6ο Δημοτικό σχολείο όπου παρευρέθηκαν πολλοί φίλοι και μέλη του συλλόγου. Τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς, ο αντιδήμαρχος Θανάσης Μαυρογιάννης, ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Λινάρδος, ο αντιδήμαρχος Μπάμπης Ανδρώνης και ο πρώτος πρόεδρος του συλλόγου μας και μέλος του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρης Λιάσκος. Τις ευχές της για μια ακόμη πετυχημένη χρονιά απέστειλε η κυρία Σταυρούλα Δήμου που τόσο ως αντιπεριφερειάρχης αλλά και ως αντινομάρχης Δυτικής Αττικής είναι δίπλα στις ανάγκες του Σκακιστικού Συλλόγου.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου ο επιτυχημένος ελευσίνιος επιχειρηματίας Παναγιώτης Ζαφείρης που υποσχέθηκε να καλύψει μέρος των εξόδων του συλλόγου για τη συμμετοχή του στην τελική φάση του πανελλήνιου ομαδικού πρωταθλήματος. Επίσης παρευρέθηκε ο σκακιστής μας και συγγραφέας Σπύρος Λούρης.

Ο πρόεδρος  του συλλόγου Δημήτρης Λίτσας αφού έκανε αναφορά στις επιτυχίες στον αγωνιστικό τομέα, αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος στην προσπάθειά του να διαδώσει το σκάκι στην πόλη της Ελευσίνας. Ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου για τη μέχρι τώρα στήριξη και βοήθεια και ευχήθηκε και στο μέλλον ο Δήμος Ελευσίνας να σταθεί δίπλα στις υγιείς προσπάθειες των αθλητικών συλλόγων. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε όλους τους γονείς και τα μέλη που με πολύ μεράκι διαθέτουν πολύτιμο χρόνο για τις ανάγκες του συλλόγου και των μαθητών του.

Στην αρχή της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι νικητές των αγώνων ράπιντ που είχαν προηγηθεί με τη συμμετοχή περίπου 40 μαθητών. Οι νικητές του πρώτου γκρουπ που βραβεύτηκαν από το Σπύρο Λούρη ήταν οι Άγγελος Μαξιλάρης, Σταμάτης Πέππας και Λευτέρης Χατζησταύρου. Οι νικητές του δεύτερου γκρουπ που βραβεύτηκαν από τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Νίκο Μαξιλάρη ήταν οι Άννα Γαλάτη, Γιάννης Καπράνας και Απόστολος Τζινιέρης. Επίσης βραβεύτηκαν όλοι οι λιλιπούτειοι μαθητές από το μέλος το Δ.Σ. του συλλόγου Ελισάβετ Ρανάκη.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε κλήρωση για τρία δώρα μέσα από λαχειοφόρο αγορά. Το Turbo-x Tablet Breeze III 7” κέρδισε ο λαχνός 983 που ανήκει στην κυρία Ζωή Δάλλιου. Το Turbo-x Micro Hi-Fi MHF-200 κέρδισε ο λαχνός 100 που ανήκει στην κυρία Κατερίνα Χατζηστρατίδη. Την Olympus Digital Camera VG-180 κέρδισε ο λαχνός 552 που ανήκει στη σκακίστριά μας Χριστίνα Τσαβαρή.

Δείτε Επίσης

Τουρνουά στα Μέγαρα

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάρων “ο Θέογνις” διοργανώνει και φέτος σκακιστικούς αγώνες για μικρούς και μεγάλους παίκτες ανεξαρτήτως αγωνιστικής εμπειρίας, …

Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής 2018

Τα Ατομικά Πρωταθλήματα Αττικής για παιδιά μέχρι 16 ετών θα διεξαχθούν από Τρίτη 10 Απριλίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *