Ευχαριστούμε Στάθη και Σπύρο.

Απών από την ομάδα της Ελευσίνας θα βρίσκεται για φέτος ο επί τέσσερα χρόνια αρχηγός FM Στάθης Γαζής. Με δική του θέληση αγωνίζεται φέτος με υποσχετική με τη Φ.Ο.Ν.Η. «Επικοινωνία». Η προσφορά του στο Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας είναι μεγάλη και αγωνιστικά και οργανωτικά. Ο Στάθης ηγήθηκε της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής και στα τρία πρωταθλήματα στον Προκριματικό Όμιλο της Α’ Εθνικής. Επίσης, ήταν ο ηγέτης του ΣΜΣ Ελευσίνας στις συμμετοχές του στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής Ελλάδας το 2012 και το 2014 όπου η ομάδα πέτυχε την μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της. Η απουσία του Στάθη στην συμμετοχή της ομάδας στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Α’ εθνικής Ελλάδας θα είναι εμφανής, αλλά ελπίζουμε προσωρινή και τα επόμενα χρόνια ο «αρχηγός» να συνεχίσει να αγωνίζεται με το Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας.

Η ανακοίνωση των μεταγραφών για το 2015 από την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία, έφερε τον Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας να αποχαιρετά τον Σπύρο Σβερκούνο που είχε την επιθυμία να συνεχίσει την αγωνιστική του δράση στη Σ.Α. Αργοναύτης Κορινθίας. Ο νέος του σύλλογος βρίσκεται κοντά στον τόπο κατοικίας του και έτσι θα δοθεί η δυνατότητα στον πολυάσχολο Σπύρο να βρει χρόνο και για την αγαπημένη του ενασχόληση, το σκάκι. Ο Σπύρος ήρθε στο σύλλογο της Ελευσίνας το 2010 και βοήθησε τα μέγιστα στην πορεία του συλλόγου προς την Α’ εθνική. Στα πρωταθλήματα της Γ’ και της Β’ εθνικής ήταν το βαρύ πυροβολικό της ομάδας με 10 νίκες και 4 ισοπαλίες σε 16 αγώνες. Επίσης, είναι ο δημιουργός της σελίδας στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας «ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΟΥ». Ευχόμαστε στο Σπύρο Σβερκούνο κάθε επιτυχία και τον ευχαριστούμε θερμά για τη συνολική προσφορά του στο Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας.

Παρόντες θα είναι και φέτος στο Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας οι τρεις παίχτες που μαζί με το Στάθη Γαζή, τον Κώστα Σούκο και τα παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου έδωσαν άλλο αέρα στην πορεία της ομάδας το 2014. Ο Παναγιώτης Χριστοδούλου, ο οποίος με δική του θέληση μεταγράφηκε ελεύθερα από την Ε.Ε.Σ. Κορυδαλλού, ο Βαγγέλης Κωστόπουλος με υποσχετική από την Σκακιστική Άνοιξη και ο Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος με υποσχετική από τον Α.Σ.Ο.Π. «Δίας». Ευχόμαστε καλή πορεία, αντάξια αυτής του 2014.

 

Δείτε Επίσης

Τουρνουά στα Μέγαρα

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάρων “ο Θέογνις” διοργανώνει και φέτος σκακιστικούς αγώνες για μικρούς και μεγάλους παίκτες ανεξαρτήτως αγωνιστικής εμπειρίας, …

Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής 2018

Τα Ατομικά Πρωταθλήματα Αττικής για παιδιά μέχρι 16 ετών θα διεξαχθούν από Τρίτη 10 Απριλίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *