Εσωτερικό τουρνουά Νοεμβρίου

   Το περασμένο Σάββατο 12 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο από τα μηνιαία εσωτερικά τουρνουά ράπιντ του ΣΜΣ Ελευσίνας για την νέα σκακιστική χρονιά.

   Η ανταπόκριση των μικρών σκακιστών του συλλόγου ήταν μεγάλη και με την συνοδεία αναψυκτικών και σνακ περάσαμε ένα πολύ ευχάριστο σκακιστικό απόγευμα στο εντευκτήριο του συλλόγου μας.

   Οι σκακιστές, ηλικίας από 5 έως 15 χρονών, χωρίστηκαν σε δύο ηλικιακές κατηγορίες με νικητή της κατηγορίας των “μικρών” τον Παναγιώτη Νέζη ο οποίος τερμάτισε αήττητος με 4,5 βαθμούς σε 5 αγώνες. Την τριάδα συμπλήρωσαν οι Σωτήρης Πέππας και Κωστής Μαυρογιάννης , ενώ η Ναταλία Πέππα πήρε το χρυσό μετάλλιο ως πρώτο κορίτσι της κατηγορίας.

   Στους “μεγάλους”, την πρώτη θέση κέρδισε ο Δημήτρης Τσαντίδης με 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, με δεύτερο τον Αχιλλέα Ντάμπο και τρίτο τον Γιώργο Καπλάνη. Ως καλύτερο κορίτσι βραβεύθηκε η Θεοδώρα Καπλάνη.

   Για πρώτη φορά παράλληλα με τους αγώνες των μαθητών του συλλόγου μας διεξήχθη και τουρνουά για γονείς. Δίνοντας το καλύτερο παράδειγμα ότι η αγάπη για το σκάκι είναι διαχρονική 8 από τους γονείς των μικρών μας σκακιστών συμμετείχαν σε ένα τουρνουά τύπου knock-out με τους Νέζη Μελέτη και Μαυρογιάννη Στάθη να φτάνουν στον τελικό ,ο οποίος λόγω του περασμένου της ώρας αναβλήθηκε για την επόμενη σκακιστική συνάντηση.

   Ανανεώνουμε το ραντεβού με τους μικρούς και μεγάλους φίλους του συλλόγου για το δεύτερο τουρνουά που προγραμματίζεται για τα μέσα Δεκέμβρη.

Δείτε Επίσης

Τουρνουά στα Μέγαρα

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάρων “ο Θέογνις” διοργανώνει και φέτος σκακιστικούς αγώνες για μικρούς και μεγάλους παίκτες ανεξαρτήτως αγωνιστικής εμπειρίας, …

Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής 2018

Τα Ατομικά Πρωταθλήματα Αττικής για παιδιά μέχρι 16 ετών θα διεξαχθούν από Τρίτη 10 Απριλίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *