Εσωτερικό τουρνουά Δεκεμβρίου

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου συνεχίστηκε η σειρά των εσωτερικών τουρνουά ράπιντ του ΣΜΣ Ελευσίνας για την σκακιστική χρονιά 2016-2017 με την δεύτερη μηνιαία συνάντηση.
Η διάθεση των νεαρών σκακιστών δεν χάλασε λεπτό παρά το κρύο που επικρατούσε εκτός του αγωνιστικού χώρου αλλά και ενός απρόοπτου τεχνικού προβλήματος που ευτυχώς αντιμετωπίστηκε γρήγορα. Καθοριστικό παράγοντα στην διατήρηση της καλής ατμόσφαιρας έπαιξαν και οι νόστιμες αλμυρές και γλυκές λιχουδιές που είχαν ετοιμάσει οι “μαμάδες” του συλλόγου μας. Ωστόσο δεν έλειψαν και οι σκληρές μάχες πάνω στα 64 τετράγωνα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, συγκροτήθηκε ένας όμιλος των 13 παιδιών. Μεγάλη νικήτρια , σημειώνοντας μόνο νίκες, αναδείχθηκε η Ευγενία Πέππα , ενώ σε απόσταση αναπνοής και με απόλυτη ισοβαθμία, μοιράστηκαν την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο οι Μανώλης Φρονημάκης και Κωστής Μαυρογιάννης. Χρυσό μετάλλιο ως καλύτερο κορίτσι εκτός τριάδας πήρε η Σωτηρία Κυπαρίσση.
Μιας και αυτό το τουρνουά αποτέλεσε το τελευταίο για το 2016, δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά που τερμάτισαν το τουρνουά.

Το επόμενο τουρνουά ράπιντ θα διεξαχθεί στις 5 Φεβρουαρίου , ημέρα που θα γίνει η καθιερωμένη κοπή της πίτας του ΣΜΣ Ελευσίνας, ενώ παράλληλα θα διεξαχθούν και οι εκλογές για συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου.

Τέλος θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στις 30 Δεκεμβρίου στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό όπου θα διεξαχθεί αγώνας επίδειξης σιμουλτανέ ( ένας σκακιστής αντιμετωπίζει ταυτόχρονα πολλούς αντιπάλους). Λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση θα ανακοινωθούν στις επόμενες μέρες.

Δείτε Επίσης

Τουρνουά στα Μέγαρα

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάρων “ο Θέογνις” διοργανώνει και φέτος σκακιστικούς αγώνες για μικρούς και μεγάλους παίκτες ανεξαρτήτως αγωνιστικής εμπειρίας, …

Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής 2018

Τα Ατομικά Πρωταθλήματα Αττικής για παιδιά μέχρι 16 ετών θα διεξαχθούν από Τρίτη 10 Απριλίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *