Εσωτερικό πρωτάθλημα Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 17 και το Σάββατο 24 Μαΐου δύο ακόμη συναντήσεις για το εσωτερικό πρωτάθλημα ράπιντ του Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας. Οι μαθητές του συλλόγου χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ δυναμικότητας. ΄

Το πρώτο Σάββατο, στους «μεγάλους» υπήρξε τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή μεταξύ των Λευτέρη Χατζησταύρου, Άγγελου Μαξιλάρη και Γιάννη Μακράκη ενώ στους «μικρούς» νικητής αναδείχθηκε ο Βασίλης Μαξιλάρης με δεύτερο τον Σπύρο Χαρτοφύλακα και τρίτο τον Λευτέρη Μαυρομάτη.

Το δεύτερο Σάββατο νικητής στους «μεγάλους» ήταν ο Άγγελος Μαξιλάρης, με δεύτερο τον Κωνσταντίνο Τσουκαλά και τρίτο τον Κωνσταντίνο Γεωργίου. Στους «μικρούς» υπήρξε τριπλή ισοβαθμία που στα κριτήρια αναδείχθηκε νικητής ο Βασίλης Μαξιλάρης με δεύτερο τον Δημήτρη Πετρακάλια και τρίτο τον Σπύρο Χαρτοφύλακα ενώ η Αμαλίδα Μακρή πήρε την τέταρτη θέση και αναδείχθηκε καλύτερο κορίτσι.

Μετά τις πρώτες τρεις συναντήσεις προηγείται στη βαθμολογία των μεγάλων ο Άγγελος Μαξιλάρης με 16 βαθμούς και ακολουθούν με 11 βαθμούς ο Κωνσταντίνος Τσουκαλάς και ο Λευτέρης Χατζησταύρου. Στους μικρούς προηγείται ο Βασίλης Μαξιλάρης με 18 βαθμούς, ακολουθεί με 9 βαθμούς ο Σπύρος Χαρτοφύλακας ενώ από 7 βαθμούς έχουν οι Απόστολος Τζινιέρης και Δημήτρης Πετρακάλιας.

Δείτε Επίσης

Τουρνουά στα Μέγαρα

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάρων “ο Θέογνις” διοργανώνει και φέτος σκακιστικούς αγώνες για μικρούς και μεγάλους παίκτες ανεξαρτήτως αγωνιστικής εμπειρίας, …

Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής 2018

Τα Ατομικά Πρωταθλήματα Αττικής για παιδιά μέχρι 16 ετών θα διεξαχθούν από Τρίτη 10 Απριλίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *