Εννιά ελευσίνιοι μαθητές κέρδισαν την πρόκρισή τους στα πανελλήνια

Μετά τη διεξαγωγή της τελικής φάσης των σχολικών πρωταθλημάτων Αττικής, εννιά μαθητές από σχολεία του Δήμου Ελευσίνας κέρδισαν την πρόκρισή τους στα πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα που θα πραγματοποιηθούν στην Ερέτρια 27-29 Απριλίου.

Μεγάλη ήταν η επιτυχία του 4ου Δημοτικού Ελευσίνας, που οι μαθητές του συνεχίζοντας την καλή παράδοση του σχολείου, τερμάτισαν στην τέταρτη θέση του ομαδικού σχολικού πρωταθλήματος Αττικής ανάμεσα σε 70 ομάδες!!! Νίκησαν σε 4 αγώνες, έφεραν ισοπαλία σε 2 και ηττήθηκαν μόνο μία φορά και φυσικά προκρίθηκαν άξια στο πανελλήνιο σχολικό ομαδικό πρωτάθλημα. Συμμετείχαν ο Κωνσταντίνος Τσουκαλάς (με 7/7), ο Λευτέρης Χατζησταύρου (με 5,5/7), η Άννα Γαλάτη (με 5/7) και ο Χάρης Λίτσας (με 1,5/7). Τα συγκεκριμένα παιδιά κέρδισαν αυτόματα και το δικαίωμα συμμετοχής στο ατομικό σχολικό πανελλήνιο πρωτάθλημα. Την πρώτη θέση κατέκτησε το 9ο Δημοτικό σχολείο Ασπροπύργου που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Στο ατομικό σχολικό πρωτάθλημα Αττικής που έγινε στις Αφίδνες ξεχώρισε η Αναστασία Ηλία (9ο Δημοτικό Ελευσίνας) που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο (8η στη γενική κατάταξη) στα κορίτσια της Γ Δημοτικού. Πολύ καλή η παρουσία του Λευτέρη Χατζησταύρου (4ο Δημοτικό Ελευσίνας) με την 5η θέση στη Δ΄Δημοτικού, του Άγγελου Μαξιλάρη (3ο Δημοτικό Ελευσίνας) με την 6η θέση στη Ε’ Δημοτικού, του Βασίλη Μαξιλάρη (3ο Δημοτικό Ελευσίνας) με την 6η θέση στην Α’ Δημοτικού, του Σταμάτη Πέππα (1ο Δημοτικό Μαγούλας) με την 8η θέση στην ΣΤ’ Δημοτικού και του Νικόλα Πρεβεζάνου (2ο Γυμνάσιο Ελευσίνας) με την 14η θέση Β’ Γυμνασίου. Όλοι οι παραπάνω μαθητές κέρδισαν την πρόκρισή τους τσα ατομικά πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα.

Το βάπτισμα του πυρός πήραν ο Παναγιώτης Σιφωνιός (1ο Γυμνάσιο Μάνδρας) στην Α’ Γυμνασίου, η Μαρίνα Γκίκα στην Α΄Δημοτικού (1ο Δημοτικό Μαγούλας), ο Παναγιώτης-Ανδριανός Μακρής (3ο Νηπιαγωγείο Ελευσίνας) και η Μαίρη Γαλάτη (5ο Νηπιαγωγείο Ελευσίνας). Τέλος, δεν πήγε όσο θα ήθελε καλά ο Βλαδίμηρος Σαπρανίδης (2ο Δημοτικό Μαγούλας) στη Γ’ Δημοτικού

Δείτε Επίσης

Εκδήλωση παρουσίασης του συλλόγου στα πλαίσια των Αισχυλείων 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του Συλλόγου μας του οποίου τα μέλη και …

Ο ΣΜΣ Ελευσίνας στα Αισχύλεια

Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου τα μέλη του ΣΜΣ Ελευσίνας θα βρίσκονται στο Παλαιό Ελαιουργείο πριν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *