Ενισχυμένος ο Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας

Ξεκινάει την Κυριακή 12 Ιανουαρίου τις υποχρεώσεις του ο Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας στον Π.Ο. Α’ Εθνικής αλλά και στο κύπελλο Αττικής Φιλίας. Στον πρώτο γύρο υποδέχεται για τον ΠΟΑ τη δυνατή ομάδα του Σ.Ο. Παγκρατίου ενώ για το πρώτο γκρουπ του Αττικής Φιλίας θα αντιμετωπίσει μια ομάδα του Φυσιολάτρη στη Νίκαια.

Η ομάδα της Ελευσίνας έχει ενισχυθεί σημαντικά στις αντρικές σκακιέρες και η ελπίδα όλων είναι η πορεία της να είναι καλύτερη από την περσινή.

Με την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου ο αρχηγός FM Στάθης Γαζής (2232) παρέμεινε με ελεύθερη πλέον μεταγραφή και θα ηγηθεί για τέταρτη χρονιά την προσπάθεια της ομάδας. Παρελθόν αποτελεί ο Νίκος Τεπελένης που για δύο χρόνια προσπάθησε να βοηθήσει αν και δεν τα κατάφερε όσο θα ήθελε και ζήτησε μεταγραφή για την Ε.Σ. Αιγιαλείας. Τρία νέα όμως παιδιά με υποσχετική ενός χρόνου αναμένεται να δώσουν σημαντική ώθηση. Ο Παναγιώτης Χριστοδούλου (2198) από την Ε.Ε.Σ. Κορυδαλλού, ο Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος (2145) από τον Α.Σ.Ο.Π. «Δίας» και ο Βαγγέλης Κωστόπουλος (2112) από την Σκακιστική Άνοιξη. Μαζί τους φυσικά θα είναι και ο δάσκαλός μας Κωνσταντίνος Σούκος (2129) που θυμίζουμε ότι είχε μια εξαιρετική περίοδο το 2013 με 8/9. Δίπλα τους οι πάντα ετοιμοπόλεμοι Σπύρος Λούρης (1980), Σπύρος Σβερκούνος (1966) και Νίκος Κουρσάρης (1806).

Η Αλεξάνδρα Τερζιδάκη (1914) θα σηκώσει το βάρος της γυναικείας σκακιέρας. Η μεταγραφή της Ματίνας Αγγελάκη δεν ολοκληρώθηκε στην πρώτη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής γιατί δεν είχε υποβληθεί έγκαιρα η συναίνεση από τον Φυσιολάτρη Νίκαιας. Στις υπόλοιπες ειδικές σκακιέρες τα παιδιά της Ελευσίνας θα παλέψουν για να δώσουν για άλλη μια χρονιά το δυνατό παρόν. Ο Αλέξανδρος Κουσκούτης (1983), ο Κωνσταντίνος Ράγιος (1823), ο Παναγιώτης Λίτσας (1739), ο Άγγελος Μαξιλάρης (1436), ο Σταμάτης Πέππας αλλά και τα κορίτσια μας η Χριστίνα Τσαβαρή, η Φωτεινή Αντωνίου και η Άννα Γαλάτη.

Επίσης, στην ομάδα της Ελευσίνας επέστρεψε ο φοιτητής Αλέξανδρος Κυριαζής που δεν άφησε το σκάκι όσο ήταν στο Ρέθυμνο, με ελεύθερη μεταγραφή από τον Α.Σ. Άσπρος Πύργος ήρθε ο μικρός ταλαντούχος ελευσίνιος Λευτέρης Χατζησταύρου, ενώ στις λίστες της ομάδας ανήκει ξανά και η Μαριαλένα Ντάφλου. Τέλος, ο Κωνσταντίνος Τσουκαλάς θα αγωνιστεί για την επόμενη χρονιά με την Σκακιστική Άνοιξη.

Δείτε το πρόγραμμα του Π.Ο. Α΄Εθνικής αλλά και των άλλων πρωταθλημάτων της ΕΣΣΝΑ εδώ

Δείτε Επίσης

Εκδήλωση παρουσίασης του συλλόγου στα πλαίσια των Αισχυλείων 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του Συλλόγου μας του οποίου τα μέλη και …

Ο ΣΜΣ Ελευσίνας στα Αισχύλεια

Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου τα μέλη του ΣΜΣ Ελευσίνας θα βρίσκονται στο Παλαιό Ελαιουργείο πριν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *