Ένα ακόμα κύπελλο για τον Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας

‘Ένα ακόμα κύπελλο προστέθηκε στη συλλογή του Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας. Μετά την τρίτη θέση στον προκριματικό όμιλο της Α΄ Εθνικής κατηγορίας, οι πιτσιρικάδες μας πήραν την τρίτη θέση στο Α γκρουπ στο κύπελλο κάτω των 14 ετών στην Αττική. Με τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μία ήττα και ανάμεσα σε 37 ομάδες τερμάτισαν πίσω από την Π.Σ. Περιστερίου, τον Φυσιολάτρη Νίκαιας και τον Σ.Α.Κ. Αργοναύτη Κορινθίας που όμως δεν ανήκει στην Αττική και δεν δικαιούται έπαθλο. Στον τελευταίο αγώνα της ομάδας στην Πετρούπολη οι σκακιστές μας έφεραν ισοπαλία 2-2 με την αντίστοιχη ομάδα του Α.Σ.Ο.Π. Δίας. Νίκησε ο Αλέξανδρος Κουσκούτης και ‘Αγγελος Μαξιλάρης τους Λουκά Μαντζακούρα και Κωνσταντίνο Δημούλη ενώ δεν τα κατάφεραν οι Κωνσταντίνος Γεωργίου και Σταμάτης Πέππας με τους Πέτρο Παπαδόπουλο και Θεόδωρο Κοτσόκολο. Η ομάδα είχε σταθερή σύνθεση και στα πέντε παιχνίδια και αν στα κρίσιμα παιχνίδια ήταν πιο προσεκτική θα μπορούσε να πετύχει ακόμα καλύτερη διάκριση.

Ο Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας Γ’ με την α.α. νίκη επί του Σ.Ο.Περιστερίου κατέλαβε την 8η θέση στο Β΄ γκρουπ της ίδιας διοργάνωσης ανάμεσα σε 36 ομάδες. Ο Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας Β’ νίκησε με 3-1 την αντίστοιχη ομάδα του Α.Σ.Ο.Π. Δίας στην Πετρούπολη και κατέλαβε την 19η θέση. Στο τελευταίο αυτό παιχνίδι κέρδισαν οι Παναγιώτης Σιφωνιός, Άννα Γαλάτη και Γιάννης Γκίκας ενώ δεν τα κατάφερε ο Λευτέρης Χατζησταύρου. Το κύπελλο στο Β’ γκρουπ κέρδισε ο Α.Σ.Ο.Π. Δίας Β.

Τέλος, η ομάδα του Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας στο Α γκρουπ του κυπέλου κάτω των 10 ετών κέρδισε εκτός έδρας στον τελευταίο γύρο τον Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας με 2,5-1,5 και κατέλαβε την 18η θέση ανάμεσα 24 ομάδες. Νίκησαν οι Απόστολος Τζινιέρης και Σπύρος Χαρτοφύλακας, ισοπαλία έφερε ο Νεοκλής Τζινιέρης ενώ δεν τα κατάφερε ο Βασίλης Μαξιλάρης. Τις πρώτες θέσεις πήραν η Α.Ε.Κ., ο Α.Ο. Τρεις Αστέρες και ο Α.Σ.Ο.Π. Δίας ενώ στο δεύτερο γκρουπ ξεχώρισαν οι δυο ομάδες της Φ.Ο.Ν. Επικοινωνίας Ηρακλείου.

Στις τέσσερις ομάδες του Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας αγωνίστηκαν 21 παιδιά από 6 έως 14 ετών. Ο Αλέξανδρος Κουσκούτης (4,5/5), ο Άγγελος Μαξιλάρης (4/5), ο Κωνσταντίνος Γεωργίου (3/5), ο Σταμάτης Πέππας (4/5), ο Παναγιώτης Σιφωνιός (5/5), ο Λευτέρης Χατζησταύρου (3/5), ο Κωνσταντίνος Κοντούλης (1/2), ο Χρήστος Ορφανέας (1/1) η Άννα Γαλάτη (1/3), ο Γιάννης Γκίκας (3,5/4), ο Γιάννης Καπράνας (2,5/4), ο Λευτέρης Μαυρομάτης (1/4), ο Χάρης Λίτσας (1/4), ο Βασίλης Μαξιλάρης (/4), ο Απόστολος Τζινιέρης (2/4), ο Νεοκλής Τζινιέρης (2,5/4), ο Σπύρος Χαρτοφύλακας (3/5),  η Μαρίνα Γκίκα (1/4) ενώ δόθηκε και το βάπτισμα του πυρός στους Γιώργο Καραμπίστη, Γιώργο Ντάλη και Βαγγέλη Μαυράκη.

Δείτε Επίσης

Εκδήλωση παρουσίασης του συλλόγου στα πλαίσια των Αισχυλείων 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του Συλλόγου μας του οποίου τα μέλη και …

Ο ΣΜΣ Ελευσίνας στα Αισχύλεια

Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου τα μέλη του ΣΜΣ Ελευσίνας θα βρίσκονται στο Παλαιό Ελαιουργείο πριν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *